یک کارشناس تغذیه عنوان کرد:
حذف صبحانه، سبب كمبود كالری، ویتامین ها و املاح بدن میشود
علمي
بزرگنمايي:
کرمان آنلاین - کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اگر مدت زمان ناشتایی طولانی شود، نگهداری قند خون در سطحـی كــه مغــز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد مختل شده و یادگیری و تمركز حواس كمتر می شود.
به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، "بهاره غیاثی" با بیان این مطلب افزود: نخوردن صبحانه در صورتی كه تداوم یابد و تبدیل به عادت شود، علاوه بر عوارض فوق موجب كمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد می شود.
وی گفت: با حذف صبحانه از وعده های غذائی مواد مغذی كه در این وعده دریافت می شود، در وعده های دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه كمبود كالری، ویتامین ها و املاح ایجاد می شود.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای اینكه كودكان سنین مدرسه اشتهای كافی برای خوردن صبحانه داشته باشند به مواردی اشاره کرده و گفت: شام در ساعات ابتدای شب صرف شود و حتی الامكان كودكان شب در ساعت معین و ترجیحا" زود بخوابند.
غیاثی ادامه داد: صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، كمی نرمش نمایند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا كنند.
وی افزود: والدین صبحانه را به عنوان یك وعده غذایی مهم تلقی كنند و همگی به دور یك سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای كودكان باشند.
این کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: فرنی، شیر برنج، حلیم و عدسی كه اغلب مورد علاقه كودكان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند. نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و كره و مربا، نان و كره و خرما، همراه با یك لیوان شیر نیز نمونه هایی از یک صبحانه با ارزش هستند.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲:۰۴ AM
-
۲۳۱ بازديد
-
ایسنا - علمی و آموزشی
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/10579/