افراد بالاي 40 سال گوشت سفيد بخورند
مقالات
بزرگنمايي:
اطروشي " صبح امروز در همايش روز جهاني قلب در رابطه با نقش تغذيه در سلامتي اظهار کرد: در گذشته بيماري ديابت مادر تمام بيماريها شناخته ميشد در حاليکه امروزه همه چاقي را زمينه بسياري از امراض از جمله فشارخون، ديابت و ... ميدانند.
وي با اشاره به اينکه تغذيه در ايران از اصول خود فاصله گرفته است تصريح کرد: تغذيه از مهمترين مباحثي است که در دنياي امروز به آن توجه ويژه ميشود و دليل اينکه سن سکتههاي قلبي در ايران بسيار پايين آمده همين تغذيه نامناسب است.
اين متخصص تغذيه بيان کرد: چربي، ميزان قند و ميزان نمک غذاهاي سبز کم و ميزان فيبر آنها زياد است و طبخ آن به شکل بخارپز است و فيبر در غذاها نقش اصلي در جلوگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي دارد.
ايرانيها شش برابر دنيا نوشابه ميخورند
اطروشي تاکيد کرد: ايرانيها شش برابر دنيا نوشابه و پنج برابر دنيا نمک مصرف ميکنند ضمن اينکه يکي از عادات غلط ايرانيان دم کردن طولانيمدت برنج و تهديگ شدن آن است در صورتيکه هرچه ميزان حرارات غذا بيشتر باشد قند آن نيز بيشتر آزاد ميشود.
وي با اشاره به اينکه هنگام آبکش کردن برنج فيبر و ويتامينهاي آن دور ريخته ميشود گفت: در صورت آبکش کردن برنج بايستي ترکيباتي همچون لوبيا، عدس، ماش و شويد به آن افزوده شود زيرا اين مواد سبب افزايش فيبر برنج آبکش شده ميشوند.
اين متخصص تغذيه افزود: ميزان قند، چربي و نمک غذاهاي سبز کم و فيبر آنها زياد است اما هنگام طبخ آن بايد دقت و احتياط کنيم.
اطروشي سپس يادآوري کرد: بايد حداکثر از نانهاي سبوسدار استفاده شود ضمن اينکه مصرف سالاد و سبزي در پيشگيري از بيماريهاي قلبي و چاقي بسيار موثر هستند که البته نبايد فراموش کرد که سالاد بايد قبل از غذا و بدون سس استفاده شود.
وي با بيان اينکه بعد از نان و برنج قوت غالب ايرانيان مرغ و گوشت است، تصريح کرد: توصيه ميشود افرادي که سن آنها بالاي40 سال است از گوشتهاي سفيد استفاده و مرغ را بدون پوست مصرف کنند.
ماهي غذايي موثر در پيشگيري از بيماريهاي قلبي است
اطروشي اظهار کرد: در کشورهاي اروپايي توصيه ميکنند هفتهاي سه بار از گوشت ماهي استفاده شود زيرا ماهي يکي از غذاهاي موثر در پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي است.
اطروشي بيان کرد: ميوههاي تازه فيبر و قند بالايي دارند ضمن اينکه ترشيجات هم از غذاهاي ناسالم بوده و اسيدهاي بالاي موجود در آنها در دراز مدت سرطانزا ميباشند.
اين متخصص تغذيه گفت: يک بشقاب غذاي سالم بايستي نيمي از آن سالاد و سبزي، يک چهارم آن نان و غلات و در کنار آن لبنيات باشد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: با تغذيه سالم، فعاليت بدني بيشتر و اجتناب از دخانيات قلبهاي سالمي داشته باشيم تا بهتر زندگي کنيم.
-
چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۹:۵۲:۰۵ AM
-
۱۰۰۲ بازديد
-
ايسنا
-
اطروشی
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/1406/