کرمان رصد

آخرين مطالب

بهترین برنامه های استعدادیابی تلویزیون در دنیا + عکس فرهنگي

بهترین برنامه های استعدادیابی تلویزیون در دنیا + عکس
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - در این این مطلب قصد داریم شما را با 10 مورد از بهترین شوهای استعدادیابی تاریخ تلویزیون آشنا کنیم

شوهای استعدادیابی؛ از Britain’s Got Talent تا American Idol
شوهای تلویزیونی استعدادیابی دهه هاست که بینندگان قابل توجهی را به خود اختصاص داده و هر کدام از این سری برنامه ها که سال هاست پخش می شوند، هزاران طرفدار وفادار دارند که امیدوارند بتوانند با سوپراستارهای دنیای آینده آشنا شوند. مهم نیست استعدادی که روی پرده به نمایش در می آید در چه حوزه ای باشد، بهترین شوهای استعدادیابی همواره بهترین و جذاب ترین استعدادها را به نمایش می گذارند.
از استعدادیابی در حوزه موسیقی مانند برنامه American Idol تا برنامه های استعدادیابی در حوزه های متنوع مانند America’s Got Talent ، بهترین شوهای استعدادیابی توانایی بالایی در ستاره سازی دارند. اما در طی سال ها ده ها مورد از این شوهای استعدادیابی در کیفیت های مختلف ساخته شده است و تنها بهترین آن ها توانسته اند همچنان تاثیر خود را بر مخاطبان حفظ کرده و همچنان ادامه داشته باشند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با 10 مورد از بهترین شوهای استعدادیابی تاریخ تلویزیون آشنا کنیم.
Little Big Shots (2016–20) کوچولوهای کنده گنده
در حالی که بسیاری از شوهای استعدادیابی، افرادی در بالاترین کیفیت کاری و هنرنمای را نشان می دهند، برنامه Little Big Shots تصمیم گرفت روی نسل جدیدی از سوپراستارها تمرکز کند. در هر اپیزود شاهد حضور کودکان بااستعدادی بودیم که با مهارت های خاص و دیدگاه های منحصربفردشان حاضران و جهانیان را حیرت زده می کردند.

کرمان رصد

شو استعدادیابی Little Big Shots
استیو هاروی اجرای این برنامه را به مدت 3 فصل بر عهده داشت و شوخی های او با ستارگان خردسال برنامه یکی از جذابیت های اصلی شو استعدادیابی Little Big Shots بود. برخلاف دیگر برنامه های مشابه که همه چیز به قضاوت داوران و بینندگان باز می گشت، در این برنامه تنها استعدادها به نمایش گذاشته شده و همه چیز با تشویق و تهییج استعدادهای کودکانه به جای نقدهای تند، به پایانی جذاب می رسید.
The Sing-Off (2009–14) مسابقه خوانندگی
شوهای خوانندگی بیشترشان بسیار ضعیف هستند اما The Sing-Off پیچشی جذاب به فرمت رقابت های واقعی خسته کننده قبلی داد. تیمی متشکل از خوانندگان برای یک جایزه نقدی بسیار بزرگ رقابت کرده و گروهی از داوران که از هنرمندان حوزه ها و ژانرهای مختلف موسیقایی تشکیل شده بودند اجرای آن ها را قضاوت می کردند.

کرمان رصد

برنامه استعدادیابی خوانندگی 
با اجتناب از تمرکز صرف بر موسیقی پاپ که در اکثر شوهای استعدادیابی دیده می شود، این شو استعدادیابی ابایی از ورود به دیگر ژانرها را نداشت و فهرست نهایی برندگان نیز اغلب این تنوع در ژانرهای موسیقایی را نشان می داد. شو استعدادیابی The Sing-Off که بیشتر به خاطر به شهرت رساندن گروه Pentatonix و آغاز شدن کار این گروه شناخته می شود، برخی از بهترین صداهای دنیای موسیقی را معرفی کرده و بینندگان هر هفت با یک برنامه باکیفیت مواجه می شدند.
The X Factor UK (2004–18)
یکی دیگر از کارهای رزومه فوق العاده سایمون کاول، The X Factor UK تمامی ویژگی های تالنت شوهای حوزه خوانندگی و موسیقی را داشت. شرکت کنندگان از سراسر بریتانیا برای بدست آوردن یک جایزه بزرگ نقدی و بستن قرارداد ضبط موسیقی با یکی از کمپانی های مشهور بریتانیایی در حوزه موسیقی با هم رقابت می کردند.

کرمان رصد

مسابقه The X Factor UK
همانند برنامه اصلی American Idol که از آن مشتق شده بود، بسیاری از برندگان این برنامه استعدادیابی نیز به ستارگان بعدی دنیای موسیقی تبدیل شده و برخی از نفرات برتر نیز توانستند به موفقیت های قابل توجهی در این عرصه برسند. داوران مسابقه نقش اصلی را در جذب مخاطبان داشتند و کاول نیز معمولاً در کنار برخی دیگر از حرفه ای های عرصه موسیقی در این برنامه حضور داشته و به شرکت کنندگان مشاوره می دادند.
Songland (2019–20)
اگر چه دوام زیادی نداشت، اما برنامه استعدادیابی Songland واقعاً بر استعداد تاکید داشت، به ویژه در مقایسه با دیگر ریالیتی شوهای عرصه خوانندگی. با تمرکز گذاشتن بر نویسندگان آهنگ ها، این برنامه استعدادیابی، ترانه سراها را مقابل هم قرار می داد تا ببیند کدام یک آهنگ پرطرفدار بعدی را خواهند نوشت.

کرمان رصد

برنامه استعدادیابی Songland 
Songland هیچ یک از ویژگی های بامزه شوهای مشابه را نداشت و به جای آن سعی داشت کسانی که بهترین ترانه ها را می نوشتند با هم روبرو کرده و ببیند کدام یک برنده خواهند شد. افراد مشهوری در دنیای موسیقی به عنوان مشاور و داور در این برنامه حضور داشتند و به طرفداران برنامه این شانس را دادند که ببینند ترانه های محبوبشان چگونه تولید شده اند.
So You Think You Can Dance? (2005—تاکنون)
همان طور که نام برنامه نشان می دهد، So You Think You Can Dance? یک چالش باز برای بهترین رقصندگان جهان است که استعدادهای خود را به نمایش بگذارند. از طریق یک سری تست های رقصندگی، شرک کنندگان با هم رقابت کرده و در نهایت بهترین ها انتخاب می شوند، جایی که باید در سبک های رقص بسیاری اجرای داشته تا بتوانند آرای مخاطبان را بدست آورند.

کرمان رصد

مسابقه رقص So You Think You Can Dance
همانند دیگر شوهای استعدادیابی، So You Think You Can Dance? نیز به خاطر برندگان بااستعداد و خارق العاده و حذف های بحث برانگیز متعددش شناخته می شود. هیچ تقلبی در زمینه استعداد داشتن یا ادای بااستعداد بودن در این برنامه وجود ندارد و سطح مهارت و استعداد اغلب از بسیاری از برنامه های مشابه بالاتر است، وقتی پای این موضوع به میان می آید که این برنامه هر هفته با اپیزودی جدید از راه می رسد.
Britain’s Got Talent (2007–تاکنون)
علیرغم شباهتش به نسخه آمریکایی، Britain’s Got Talent یک ویژگی منحصربفرد دارد که آن را به یک برنامه استعدادیابی صرفاً بریتانیایی تبدیل می کند. شرکت کنندگان از تمامی حوزه ها و پیشینه ها با استعدادهای ویژه خود تست می دهند تا جایزه نقدی مسابقه را دریافت کنند و شانس اجرا برای خاندان سلطنتی بریتانیا در یک مراسم سلطنتی متنوع را داشته باشند.

کرمان رصد

Britain’s Got Talent
بدون تمرکز بر یک نوع استعداد، برنامه استعدادیابی Britain’s Got Talent به حوزه های هنری متنوعی پرداخته و به همین خاطر برندگان بسیار متنوع و شخصیت های محبوب بسیاری داشته است . اگر چه خوانندگان همیشه بهترین عملکرد را داشته و جزو محبوب ترین استعدادها بوده اند، این سری برنامه توانسته رقصندگان، شعبده بازان و بسیاری از دیگر هنرمندانی را در خود داشته باشد که اجراهایی ماندگار و فراموش نشدنی داشته اند.
7- American Idol (2002–تاکنون)
اگر چه اولی نبود، اما American Idol فرمت برنامه های استعدادیابی را دگرگون ساخت و الهام بخش برنامه های مشابه دیگری شد که پس از آن منتشر شدند. خوانندگان از سراسر ایالات متحده با امید تبدیل شدن به بت آمریکایی آینده و تضمین قراردادهای موسیقایی لوکس در این برنامه شرکت می کردند.

کرمان رصد

شو استعدادیابی American Idol
American Idol یک جایگاه فرهنگی قابل توجه در سال های ابتدایی دهه 2000 بدست آورد و محبوبیت بالایش باعث شد در صدر پربیننده ترین برنامه های تلویزیونی قرار گیرد . اگر چه در سال های اخیر از اعتبار و کیفیت این برنامه کاسته شده اما بهترین برندگان مسابقات American Idol هنوز هم در خاطره ها مانده اند و برخی به سوپراستارهای دنیای موسیقی امروزی تبدیل شدند.
Star Search (1983–95)
پیش از American Idol یا America’s Got Talent، یک پدیده بی سابقه در دنیای برنامه های استعدادیابی و پدیده فرهنگ عامه وجود داشت که Star Search نامیده می شد. با اجرای اد مک ماهون ، این شو تلویزیونی با حضور هنرمندان جوانی از رشته های هنری مختلف برگزار می شد که برای انتخاب برندگان منفرد به گروه های سنی تقسیم می شدند.

کرمان رصد

شو تلویزیونی Star Search
برخلاف برنامه های رقابتی و مسابقه ای بعدی، هر دسته قهرمانان متفاوتی داشت و برندگانا برای ماندن در برنامه باید هفته به هفته با هم مسابقه می دادند. در نهایت، برندگان کلی مسابقات علاوه بر رسیدن به شهرت، جایزه نقدی قابل توجهی نیز دریافت می کردند. سلبریتی های بسیاری بودند که از طریق Star Search به شهرت و ثروت رسیدند و کمتر برنامه استعدادیابی توانسته به کیفیت بالای شرکت کنندگان در این برنامه برسد.
The Voice (2011–تاکنون)
با تاکید بر خوانندگی، برنامه استعدادیابی The Voice با نام بامسمایش راهی خلاقانه و هوشمندانه برای تغییر در فرمت برنامه های استعدادیابی مشابه قبلی یافت. خوانندگان هر هفته برای بدست آوردن یک قرارداد بزرگ ضبط موسیقی با هم رقابت می کنند و یکی از داوران که او هم امیدوار است برنده رقابت شود، مشاوره و رهبری آن ها را بر عهده می گیرد. جنبه کوچینگ و مشاوره داوران، باعث شده که The Voice متفاوت از دیگر برنامه های استعدادیابی حوزه موسیقی باشد و حال و هوای مثبت بیشتری نسبت به این برنامه ایجاد کرده است.

کرمان رصد


برنامه استعدادیابی The Voice
شخصیت داوران به طور کامل در برنامه به نمایش در می آید و آنها غالب نقش مهمی در جذابیت برنامه دارد. اگر چه این برنامه تحت الشعاع شهرت و محبوبیت برنامه هایی مانند American Idol قرار گرفته اما توانسته جایگاه خاصی برای خود در دنیای برنامه های استعدادیابی پیدا کند.
America’s Got Talent (2006–تاکنون)
این شوی تلویزیونی مشهور که محبوب ترین و شناخته شده ترین شو استعدادیابی جهان به شمار می آید، انواع مختلفی از استعدادها در حوزه های مختلف را به نمایش می گذارد. شرکنندگان از سراسر کشور با استعدادهای ویژه خود برنامه اجرا می کنند، به این امید که برنده شده و جایزه نقدی مسابقه را که قابل توجه نیز هست به دست بیاورند. فرآیند اجرای برنامه ها باعث شده که همیشه استعدادهای خاص با برنامه هایی جذاب در مسابقه شرکت کنند و همین موضوع تعداد بالای بینندگان و بازگشت آن ها برای فصول جدید را تضمین کند.

کرمان رصد

شو استعدادیابی America’s Got Talent 
شو استعدادیابی America’s Got Talent از سلبریتی های مشهور متعددی در نقش داوران استفاده کرده که هر سال تغییر کرده و هر کدام حال و هوای متفاوتی به هر فصل از مسابقه می آورند. برخلاف شوهایی که صرفاً خود را به یک حوزه هنری محدود کرده اند، America’s Got Talent کاملاً به نام خود وفادار بوده و هر چیز و همه چیز را به نمایش می گذارد.
بیشتر بدانید : عصر جدید احسان علیخانی، کپی ناشیانه از تلنت شوهای غربی یا ایده ایی خلاقانه؟
منبع: rooziato.com

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/581773/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آموزش روز اول، طرز تهیه مرغ خوشمزه با کشمش و زرشک

برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال1403 تشریح شد

روایت فارن پالیسی از ماجراجویی های پرهزینه تل آویو

ماجرای عملیات شهادت‌طلبانه شهروند ترکیه‌ای در قدس

اندیشه معلمان چراغ راه آیندگان است

وقوع زمین لرزه ای به قدرت 4.6 ریشتر در سیرچ کرمان

از معلمان در سراسر استان کرمان قدردانی شد+ فیلم

12 هزار و 663 واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد

ببینید | خلاصه بازی مس رفسنجان 1 - گل گهرسیرجان 1

یورش به کلمبیا؛ پلیس تحصن دانشجویان هوادار فلسطین را برچید

معاون سیاسی استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

تجلیل از 43 استاد سرآمد آموزشی استان کرمان

بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند

ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند

شکست ناپذیری نویدکیا در دربی کرمان دو رقمی شد

60 درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد

از معلمان امین شهر، قدردانی شد

پیام ناتو به روسیه با برپایی بزرگ‌ترین مانور از زمان جنگ سرد

بلا و بهای خام‌اندیشی

ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو

تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی

فرار نساجی از منطقه سقوط/ دربی کرمان برنده نداشت

همدلی سازمان منطقه آزاد، نهادها و اصناف برای بهبود شرایط کارگران/ امضای تفاهم نامه تنظیم امور کار درجزیره کیش

محدودیت‌های نانوشته علیه معلمان

عملیات شهادت‌طلبانه شهروند ترکیه‌ای در قدس

فرقان؛ ردپای مارکسیسم

مردی که تسلیم نمی‌شود

«دلار چند؟»

دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست

نجات آقای « ب.ز»

معمای عجیب پزشکی: این 500 کوتوله از دیابت، سرطان و بیماری قلبی در امانند

فیبر کربن، یکی از قدرتمندترین الیاف مصنوعی ساخته دست بشر

معاون استانداری فارس مطرح کرد: برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید

آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور

علیه کارگر؛ تبعات قراردادهای موقت

کشف رازی غیرمنتظره در مورد سحابی حلقه جنوبی

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

مس با محرم دربی استان را هم نباخت

مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

تساوی دربی استان کرمان | مس رفسنجان 1-1 گل گهر سیرجان

خلاصه بازی مس رفسنجان و گل گهر + فیلم

مس 1 - 1 گل‌گهر؛ دربی کرمان برنده نداشت

تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا اعتراضات را شعله‌ور کرد

نفوذ سرمایه‌داری در سنگر کمونیست‌ها

ایران هسته‌ای مخلوق شرایط و تحولات است

هشدارها و حسرت‌های دو رئیس‌جمهور

بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید

تصور روز ناسا: سحابی کله‌ماهی!