کرمان رصد

آخرين مطالب

آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر اجتماعي

آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می‌شود. مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست فود‌ها و خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روش‌های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که می‌توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده‌اند! توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان در این روش ویژه مرغ همراه با سسی از پیاز، رب انار، گردو، سبزی معطر و ادویه پخته می‌شود و طعم بسیار فوق‌العاده‌ای دارد که پیشنهاد می‌دهیم حتما آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این مرغ خاص و خوشمزه را در منزل بپزید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم مرغ: 4 تکه پیاز: 1 عدد سیر: 1 حبه گردو: 5 عدد رب انار: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری سبزی معطر (شامل نعناع و جعفری): 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و زردچوبه خوب ماساژ بدهید، سپس کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ را داخل روغن کمی سرخ کنید. مرغ‌های سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و در مرحله بعد پیاز خرد شده را داخل همان روغن مرغ بریزید. اجازه بدهید پیاز سبک و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه داخل پیاز داغ بریزید. در مرحله بعد رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه داخل پیاز داغ تفت بدهید، سپس مغز گردوی خرد شده را همراه با سبزی معطر به آن اضافه کنید. در آخر 1 لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ سرخ شده را داخل سسی که درست کرده‌اید، بچینید. حالا درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید. حدودا 45 دقیقه زمان بدهید تا مرغ بپزد و سس به غلظت برسد. بعد از این مدت زمان مرغ خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. نکات مهم 1 ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای طبخ این نوع مرغ سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. 2 ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. 3 ـ اگر نعناع و جعفری تازه برای پخت این مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید از نعناع و جعفری خشک استفاده کنید. 4 ـ برای پخت این غذا می‌توانید به دلخواه از سینه، ران و یا فیله مرغ استفاده کنید. وقتی می‌خواهید مرغ بخرید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. به طور کلی برای تهیه این غذا مرغ تازه مناسب‌تر است.

مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می‌شود. مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست فود‌ها و خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روش‌های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که می‌توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده‌اند! توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در این روش ویژه مرغ همراه با سسی از پیاز، رب انار، گردو، سبزی معطر و ادویه پخته می‌شود و طعم بسیار فوق‌العاده‌ای دارد که پیشنهاد می‌دهیم حتما آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این مرغ خاص و خوشمزه را در منزل بپزید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم مرغ: 4 تکه
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
گردو: 5 عدد
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
سبزی معطر (شامل نعناع و جعفری): 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه

کرمان رصد

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و زردچوبه خوب ماساژ بدهید، سپس کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ را داخل روغن کمی سرخ کنید. مرغ‌های سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و در مرحله بعد پیاز خرد شده را داخل همان روغن مرغ بریزید. اجازه بدهید پیاز سبک و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه داخل پیاز داغ بریزید. در مرحله بعد رب انار و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه داخل پیاز داغ تفت بدهید، سپس مغز گردوی خرد شده را همراه با سبزی معطر به آن اضافه کنید. در آخر 1 لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ سرخ شده را داخل سسی که درست کرده‌اید، بچینید. حالا درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید. حدودا 45 دقیقه زمان بدهید تا مرغ بپزد و سس به غلظت برسد. بعد از این مدت زمان مرغ خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
1 ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای طبخ این نوع مرغ سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید.
2 ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.
3 ـ اگر نعناع و جعفری تازه برای پخت این مرغ در دسترس ندارید، می‌توانید از نعناع و جعفری خشک استفاده کنید.
4 ـ برای پخت این غذا می‌توانید به دلخواه از سینه، ران و یا فیله مرغ استفاده کنید. وقتی می‌خواهید مرغ بخرید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. به طور کلی برای تهیه این غذا مرغ تازه مناسب‌تر است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/624663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چشم‌انداز گودال 8000 متری یخ‌زده در دشت یوتوپیا

دیدار مدیرعامل بیمه دی با استاندار فارس

احضار مسئولان شرکت زغالسنگ استان به دستگاه قضایی

آغاز زندگی مشترک 16 زوج تحت حمایت بهزیستی در کرمان

بزودی عملیات اصلاح نقاط حادثه‌ساز شهرستان کرمان آغاز می شود

سومین جشنواره گلاب در کلاته رودبار برگزار شد

احضار مسئولان شرکت زغال‌سنگ استان کرمان به دستگاه قضایی

دومین فوتی در معدن کرمان / مسئولان زغال‌سنگ به دستگاه قضایی احضار شدند

روابط عمومی‌های استان کرمان طبق منش سردار سلیمانی کار کنند

تکایای قدیمی کرمان میزبان اجلاسیه پیرغلامان حسینی خواهند شد

امیر جدیدی و محمدرضا گلزار؛ سلبریتی‌ ها در فدراسیون‌ های ورزشی چه می‌کنند؟

نقش بی بدیل دانشجویان در تحقق شعار سال

رفع نقاط حادثه‌خیز کرمان ضرورت دارد

مسئولان ذغالسنگ استان کرمان به دستگاه قضایی احضار شدند

بمب ساعتی بند گلستان در مشهد

شکاف رهبران اسرائیل عیان شد

کشف سلول‌های جدید با قابلیت خودترمیمی

تراشه مغزی «نورالینک» به دنبال دومین داوطلب است

کتاب «نشان سرخ ذوالفقار» به دختر شهید حاج قاسم سلیمانی اهدا شد

جشنواره ملی تئاتر ایثار بهانه‌ای برای انتقال ارزش‌های فرهنگی است

مدال افتخار الهی شامل حال خانواده شهدا است

آمادگی تکایای قدیمی برای میزبانی اجلاسیه پیرغلامان حسینی/ فعالیت 548 هیئت مذهبی در کرمان

باز باران در کرمان / پیش‌بینی رگبار پراکنده در ارتفاعات

سیل بی تدبیری و مرگ

احتمال بازی سخت واشنگتن با دهلی بر سر چابهار

رزاق کریمی، کارگردان: رسانه‌های ما ضعیف عمل می‌کنند/ نسل امروز با رسانه آشنا است/ به جای پاسخگویی به اروپایی‌ها، کیفیت آثارمان را افزایش دهیم/ رسانه‌های اروپایی فقط چند خط یا صحنه را سانسور نمی‌کنند، اندیشه را قیچی می‌کنند

بوستر اسپیس ایکس رکورد بازگشت به زمین را شکست

انبار فضایی؛ تحویل یک ساعته محموله به هر نقطه از زمین!

کتاب‌های اسنادی و مرجع نشر شاهد در بازار نشر منحصر بفرد هستند

پیام حضرت آیت‌الله نورمفیدی به مناسبت اختتامیه هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار

مرگ یک معدنچی بر اثر ریزش تونل

کرمان چراغ نخستین رویداد داستان مصور را روشن کرد

رکورد درخشان محرم مقابل تراکتور

مرگ یک معدنچی دیگر در معادن زغال سنگ کوهبنان

تفاهم نامه همکاری دادگستری و جمعیت هلال احمر

روابط عمومی‌ پیوند دهنده درون سازمان با بیرون سازمان است

دادگستری کرمان و جمعیت هلال احمر تفاهم نامه همکاری امضا کردند

هلال احمر کرمان 147 محکوم را جهت جایگزین حبس می پذیرد

افتتاح نمایشگاه اشیا تاریخی کرمان بازگشتی از موزه ملی ایران

اولین گفتاورد ملی نخبگان پهنه کویر

14 نمایشگاه از آثار کمتر دیده شده میراثی در 11 استان افتتاح شد

گردهمایی بزرگان موسیقی جنوب کشور در دومین جشنواره ملی نی‌انبان کیش

واژگونی خونین یک کوئیک در سمنان

جنایت وحشتناک در یکی از بوستان‌ های جنوب تهران

وضعیت هوای این شهر‌ها، قهوه‌ای و خطرناک شد

ایران خویشتنداری کرد و گرنه حق داشت بمب اتمی بسازد

چابهار، بازیچه وزن‌کشی سیاسی؟

بی‌بی‌سی: جنگیدن بدون آمریکا کابوس بزرگ اسرائیل است

حیرت محققان از انتقال ویژگی‌های شخصیتی همراه با عضو پیوندی

نقاط حادثه‌خیز شهرستان کرمان اصلاح می‌شوند