کرمان رصد
طبيعت بحرآسمان جيرفت، زيبا و جادويي
شنبه 10 خرداد 1393 - 9:27:31 AM
ايسنا
آلاله، آويشن، گاوزبان، فرفيون و زيره گياهاني هستند که بحر آسمان را فراگرفته اند و رايحه گل ها خاطره اي ماندني را در جان عابران آن برجاي مي گذارد.

 

"محمدجهانشاهي" مسئول طبيعت گردي ميراث فرهنگي کرمان به ايسنا مي گويد: اين قله که در سمت راست جاده ساردوييه به جيرفت قرار مي گيرد «نشانه» نام دارد و با ارتفاع 3886 متر، بلندترين قله در بين رشته کوه‌هاي سه هزار متري استان مي باشد. شهرت منطقه بحر آسمان به جز دره هاي زيبايي که دارد، خرس سياه آسيايي نيز مي باشد. حيوان کمياب  و تحت حفاظتي که يکي از زيستگاه هاي اصلي آن در ايران، اين منطقه است.

 

وي ادامه مي‌دهد: مناطق روستايي زيبايي در محدوده بحر آسمان واقع شده اند که برخي از آنها عبارتند از دلفارد، بحر آسمان، رمون، نراب، محمدآباد، سربيژن و ... جنگل هاي اورس، بنه، بادام کوهي و کهکم در بيشتر نقاط بحر آسمان با توجه به ارتفاع ديده مي شوند و زيبايي خاصي به منطقه بخشيده اند

 

جهانشاهي مي‌افزايد: همچنين در منطقه بحر آسمان به جزء خرس سياه نامدار و مشهور آسيايي، پلنگ، بز، ميش، کل و قوچ نيز وجود دارد اگرچه هم اکنون جمعيت قابل توجهي از آنها ديده نمي شود.

 

مسئول طبيعت گردي ميراث فرهنگي کرمان مي گويد: صعود به قله بحر آسمان از مسير «محمدآباد روز پيکر» ساردوييه انجام مي‌گيرد. سفر به بحر آسمان از اواسط فصل بهار تا اواخر تابستان، خاطرات خوبي را براي کوهنوردان و گردشگران به ارمغان مي‌آورد.

 

وي ادامه مي دهد: دره دلفارد يکي از زيباترين و پر جاذبه ترين دره هاي جنوب کشور در منظقه بحر آسمان وجود دارد. جايي که باغ هاي بزرگ مرکبات و گردو به يکديگر گره مي خورند و سرما و گرما حضور مسالمت آميزي را در کنار يکديگر تجربه مي کنند.

 

جهانشاهي مي‌گويد: در اين منطقه مزارع، جنگل‌ها و باغ‌هاي سردسيري و گذر از منطقه گرمسيري و در کنار ان مناطق سردسيري و رودخانه آن و همه و همه عناصر زيبا و پي در پي هستند که توجه هر عابر و گردشگري را معطوف لطافت خود مي‌کند.

 

طبيعت بحر آسمان جيرفت سرشار از ناگفتني‌هاست و انرژي‌ که انسان از اين طبيعت مي‌گيرد، بدون ترديد با هيچ داروي آرامش بخش ‌ديگري قابل مقايسه نيست...



http://www.kerman-online.ir/fa/News/1041/طبيعت-بحرآسمان-جيرفت،-زيبا-و-جادويي
بستن   چاپ