کرمان رصد
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان خبر داد:
تشکیل 5 سرای تخصصی بانوان در کرمان
سه شنبه 17 بهمن 1396 - 2:42:02 PM
ایسنا - اجتماعی
کرمان آنلاین - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بر تشکیل پنج سرای تخصصی بانوان تاکید کرد و گفت: ایجاد سراهای خانواده، بانوان انقلابی، سواد رسانه ای، فضای مجازی و فرهنگسازی، اخلاق، سلامت و نشاط اجتماعی را دراستان کرمان دنبال می کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، "فاطمه السادات حسینی" ظهر امروز 17 بهمن ماه در نشست مذهبی و معرفتی با سرگروه های حلقه های صالحین بسیج ادارات افزود: لازم است سرای خانواده برای تعالی و تحکیم بنیان خانواده ایجاد شود و مدیریت آن در مرکز استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان باشد، ضمن این که در شهرستان ها نیز باید این سرا تشکیل و پس از آن سرای خانواده به شکل محله ای در مساجد دایر شود.
وی بر تشکیل سرای بانوان انقلابی و سرای سواد رسانه ای، فضای مجازی و فرهنگسازی نیز تاکید کرد و ادامه داد: سرای اخلاق در شهرستان ها نیز باید با حضور یک کارشناس جامع الاطراف که به تمامی مسائل اعتقادی، اجتماعی، فرهنگی و انقلابی آشنا باشد و این موارد را به جوانان ارائه کند، تشکیل گردد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بر تشکیل سرای سلامت و نشاط اجتماعی نیز تاکید و بیان کرد: جامعه نیاز به سلامت و نشاط دارد و در این سرا می توان بانوان محلات را فعال کرده و آن ها را با نشاط اجتماعی پیوند زد.
حسینی با بیان اینکه ایام الله دهه فجر، فرصت بسیار مغتنمی برای یادآوری و تبیین دستاوردهای انقلاب است، گفت: اگر تاریخ را ورق بزنیم، می بینیم بانوان در دهه 40 و 50 نقش شاخصی در پیروزی انقلاب اسلامی ایران داشته اند.
وی بیان کرد: امام راحل به عنوان یک عارف و اندیشمند معتقد بودند که زنان در نهضت نه تنها دوشادوش مردان، بلکه جلوتر از مردان بودند و ما انقلاب اسلامی را مدیون زنان هستیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به این مطلب که امام راحل هویت حقیقی زن را برای بانوان ایران احیا کردند، اظهار کرد: امام راحل نگاه به زن را از نگاهی کلیشه ای به نگاهی اسلامی تبدیل کردند.
حسینی خاطرنشان کرد: خانواده در تعالی جامعه نقش به سزایی دارد و در این رابطه با مشکلاتی روبرو هستیم که همه باید با همگرایی، وحدت و بسیج امکانات موجود، برای رفع آنها اقدام کنیم.
وی بر پررنگ کردن نقش بانوان تاکید کرد و ادامه داد: شورای تحکیم و تعالی خانواده در ادارات در دست پیگیری است تا بتوانیم در سازمان ها بانوان را درباره مسائل اجتماعی، اعتقادی، فرهنگی و ... آگاه تر کرده و از این مسیر زمینه رشد و تعالی خانواده ها را فراهم کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان، گفت: طرح سفیران فرهنگی نیز به منظور ارتقای آگاهی های دختران جوان در استان کرمان اجرایی شده است تا مهارت های زندگی و اخلاقی را به جوانان منتقل کنیم.
وی بر تقویت مشاوره های خانواده نیز تاکید کرد و افزود: در مشاوره های خانواده باید علاوه بر مبانی علمی و روانشناسی، مبانی دینی و مذهبی را به صورت ویژه مد نظر قرار دهیم.
حسینی با یادآوری بر اینکه بانوان استان کرمان در مشارکت های اقتصادی در کشور حرف اول را می زنند و نمره عالی دریافت کرده اند، خاطرنشان کرد: زنان کرمان تولیدات خانگی خوبی دارند اما در عرضه محصولات تولیدی خود با مشکلات زیادی روبرو هستند و ایجاد نمایشگاه دائمی می تواند این مشکل را برطرف کند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: اگر مصرف تولیدات داخلی برای خانواده ها و بانوان تکلیف شود، این امر به ارزش افزوده، اشتغال و تحکیم بنیان خانواده کمک می کند.
وی گفت: در تحکیم بنیان خانواده و توسعه حجاب و عفاف باید به نقش مردان نیز توجه کنیم.
حسینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی زنان را تشکیل داده ایم، بیان کرد: نقشه راه تعالی زنان جامعه و خانواده در استان کرمان تدوین شده و در این رابطه طرح های راهبردی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعیین کرده ایم.
وی ادامه داد: در حوزه بانوان آسیب ها و راهکارهای رفع آنها را می دانیم و نیاز به وحدت برای اجرای این برنامه ها داریم و دراین مسیر همه باید بدون نگاه های سیاسی و با نگاه الهی برای اجرای برنامه ها همراهی کنیم تا شاهد تحولی در مسائل بانوان و خانواده باشیم.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/16753/تشکیل-5-سرای-تخصصی-بانوان-در-کرمان
بستن   چاپ