کرمان رصد
پورابراهیمی:
تعدد دستگاه‌های متولی فرهنگی باعث از دست دادن تمرکز در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود
شنبه 21 بهمن 1396 - 1:29:24 PM
ایسنا - فرهنگی و هنری
کرمان آنلاین - نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به وجود حدود 30 دستگاه متولی فرهنگی در کشور اشاره کرد و افزود: تعدد متولی باعث از دست دادن تمرکز در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود و در مقابل آن نیز عدم پاسخگویی در جامعه ایجاد می‌شود.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، " محمدرضا پورابراهیمی" امروز 19 بهمن‌ماه در پنجمین همایش فعالان قرآنی استان کرمان قرآن و عترت را دو محور حرکت جامعه اسلامی از صدر اسلام دانست و گفت: گسترش فضای قرآنی یک ضرورت برای رفتن به سمت آرمان‌های تعیین شده در جهت ایجاد یک حکومت اسلامی مبتنی بر تفکر شیعی است.
وی از مشکلات اجرایی حوزه فرهنگی در کشور سخن به میان آورد و بیان کرد: تعدد متولیان فرهنگی یکی از مشکلات ما در حوزه فرهنگی می‌باشد، که این مهم باعث آسیب رساندن به این حوزه شده است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به وجود حدود 30 دستگاه متولی فرهنگی در کشور اشاره کرد و افزود: تعدد متولی باعث از دست دادن تمرکز در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود و در مقابل آن نیز عدم پاسخگویی در جامعه ایجاد می‌شود.
وی بیان کرد: به طور مثال در حوزه امنیت می‌دانم که چه کسی چه میزان اختیارات دارد و چه کسی باید پاسخگو باشد، اما اکنون یکی از مشکلات ما در حوزه فرهنگی تعدد مراکز تصمیم‌گیری در حوزه فرهنگی است که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.
پورابراهیمی از لزوم انسجام دستگاه‌های فرهنگی و آمدن همه آنها زیر یک پرچم واحد سخن به میان آورد و عنوان کرد: با تشکیل اتحادیه فرهنگی باید همه دستگاه‌های متولی فرهنگی زیر یک پرچم واحد بیایند، اما کسانیکه متولی دینی هستند و اساس قرآن مبتنی بر تقوا و عدالت است اگر رعایت نکنیم کجا می‌توانیم تصمیم بگیریم و این اصلاح باید در درون اتفاق بیفتد.
وی با بیان این مطلب که برخی موضوعات، مسایل درونی است، ادامه داد: اتحادیه‌های فرهنگی یکی از رویکردی بود که در کشور باید شکل می‌گرفت اما در برخی استان‌ها انجام نداده‌اند و اختلافات جدی وجود دارد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متاسفانه در یک مجموعه‌ای به خاطر موضوعات قرآنی با یکدیگر در حال مجادله هستند؛ تفکر قرآن مبتنی بر تقواست، اگر تقوا وجود نداشته باشد چه چیزی می‌خواهد اشاعه پیدا کند؟ لذا همه این موارد موضوعات درونی جامعه قرآنی است.
وی با طرح این سوال که در طی یک هزار و 400 سال مکتب قرآن با کدام بودجه به دست ما رسیده است؟ آیا به بودجه دولت مرتبط بوده است؟ اظهار کرد: اساس رویکرد قرآنی ارتباط دل‌هاست و خروجی آن عمل به آن است.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/16826/تعدد-دستگاه‌های-متولی-فرهنگی-باعث-از-دست-دادن-تمرکز-در-تصمیم‌گیری‌ها-می‌شود
بستن   چاپ