کرمان رصد
محقق آثار و افکار امام خمینی(ره) بیان کرد:
اولویت انقلاب اسلامی، اخلاقیات و انسانیت
دوشنبه 30 بهمن 1396 - 3:34:21 PM
ایسنا - اجتماعی
کرمان آنلاین - معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی اخلاقیات و انسانیت را اولویت این انقلاب دانست و بیان کرد: امروزه افکار عمومی قدرت شده است و این قدرت نرم بر قدرت سخت فایق آمد است.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "سید علی قادری" عصر امروز 30 بهمن‌ماه در نشست انقلاب اسلامی و تحولات نظام بین‌الملل از نظریه تا عمل ضمن یادآوری خاطرات خود از امام راحل گفت: تابستان‌های سال 41 و 37 با امام همسایه بودم.
وی به نخستین دیدارش با امام خمینی را در دوران کودکی اشاره کرد و افزود: روز جمعه وقتی نزدیک مسجد رسیدیم، دو آقا از دور پیدایشان شد که از امامزاده برمی گشتند. یکی از آنها را می شناختم، امام جماعت بود ولی دیگری را نمی شناختم. 
معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی اضافه کرد: همین‌طور که نزدیک ما می‌شدند ناگهان همه چیز حال و هوای دیگری یافت. همه بی اختیار صلوات فرستادند. چند نفر می خواستند وارد مسجد شوند، وقتی دیدند آن دو نفر می آیند به احترام آنها ایستادند. وقتی آقای رسولی و آقا آمدند با همه دست دادند و وارد مسجد شدند.
وی با بیان این مطلب که باید آن روز بنده تکبیر نماز را می‌گفتم ادامه داد: قرار شد ایشان نماز را بخوانند. من ماتم گرفتم چون فکر کردم ایشان که خیلی قشنگ، بزرگ و از آقای رسولی مهم‌تر است باید نمازش خیلی طولانی‌تر باشد. آقای رسولی محلاتی نمازش را خیلی طول می‌خواند و من حوصله‌ام سر می‌رفت. ولی بر خلاف تصور من امام نماز را زود تمام کرد. 
محقق آثار و افکار امام خمینی(ره) با بیان این مطلب که بعدها فهمیدم نماز جماعتی خوب است که در حداقل زمان ممکن خوانده شود، اظهار کرد: در روز تاسوعا من از حدود یک متری امام را نگاه می‌کردم. بین دو گل سفید و قرمز ایستاده بود. من خوشم آمده بود. هیبت او با همه آدم‌های دیگری که دیده بودم، فرق داشت. بعد متوجه شدم دیگران هم به دیدن ایشان مشغولند.
وی ادامه داد: در پشت بام ها، خانم‌ها و بچه‌ها ایستاده بودند و امام را نگاه می‌کردند. دسته‌های عزاداری هم که از کنار ایشان می‌گذشتند، ایشان را نگاه می‌کردند و می‌رفتند. 
معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی بیان کرد: یک روز که تحت تاثیر حرف مادربزرگم که مرا مرد می‌خواند به قسمت مردانه مسجد رفته بودم. آقای رسولی مرا خواند و گفت بیا کنار ما و رفتم. وقتی نشستم، آقای رسولی گفت: من تو را خیلی دوست دارم، اما من چیزی نگفتم. دوباره همان جمله را تکرار کرد ولی من نمی‌دانستم چه جوابی بدهم، امام که پیش آقای رسولی نشسته بود گفت «ایشان هم شما را خیلی دوست دارد، دل به دل راه دارد‌». 
وی با بیان این مطلب که امام راحل میدان جاذبه داشتند و همه به سمت ایشان جذب می‌شدند، تصریح کرد: در مباحث اندیشه‌ای جزییات مهم است.
معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی از تحلیلات خود در خصوص اثرات پیام امام راحل به گرباچف و اثرات اندیشه امام در نظام بین الملل سخن به میان آورد و بیان کرد: توفیق امام خمینی (ره) در تغییر نظام بین الملل بوده است و نظام بین الملل که دو قطبی بود را سیال کردند.
وی گاندی را یکی از شخصیت‌های شگفت انگیز این قرن دانست و عنوان کرد: گاندی بسیار مذهبی بود و با مذهب توانست انقلابی را در جامعه هند به پیروزی رساند شایان ذکر است که گاندی سیاست محروم از مذهب را کثافت می‌دانست، اما شانس گاندی این بود که انگلیسی‌ها بسیار بد نام بودند.
قادری با اشاره به اینکه جملات گاندی تاثیرات عمیقی در سطح بین الملل می گذاشت، اظهار کرد: بعد از آن امام خمینی نظم دو قطبی را شکست و پای نه شرقی نه غربی محکم ایستاد، ضمن آنکه استقلال را در عدم انزوا می‌دانستند و اصل را بر رابطه گذاشتند.
وی با بیان این مطلب که امام معتقد بودند که هر واحد سیاسی اسلامی باید عنصر دعوت را داشته باشد، افزود: نفی سبیل و حفظ مرزهای اسلام را واجب می‌دانستند و دنیا از این سه اصل تاثیر می‌گرفت.
معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی ادامه داد: وقتی شاه گفت که آزادی می دهیم، امام خطاب به شاه گفت، آزادی را خدا داده است.
وی مدت زمان تبعید امام در فرانسه را 117 روز دانست و اضافه کرد: امام خمینی در این مدت زمانی که در فرانسه بودند، 117 مصاحبه و 60 سخنرانی داشتند.
قادری بیان کرد: در روزی که امام راحل قصد آمدن به ایران داشتند حدود 400 خبرنگار طالب همراه شدن با امام داشتند که در نهایت 150 نفر آنها توانستند همراه پرواز امام راحل به ایران بیایند تا خبر ورود امام را به ایران پوشش دهند.
وی به بیان این مطلب که اندیشه مارکسیسم در جهان سوم خیلی جاذبه داشت، افزود: امام راحل در روز اول سال مسیح به گورباچف پیام دادند، اما امام این پیام را علنی نمی کند لذا همه رسانه های دنیا کنجکاو شدند که متن این پیام چیست و شروع به تحلیل کردند و بعد مجبور شدند که متن این پیام را در جهان منتشر کنند.
معاون پژوهشی اسبق موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی از تاکتیک زیبای امام راحل در نحوه پیام به گورباچف زمینه سخن به میان آورد و بیان کرد: گورباچف آمده بود که کمونیست را بازسازی کند اما با این پیام امام راحل آن را به ورطه نابودی کشید و شوروی به 15 جمهوری تبدیل شد.
وی بر لزوم رعایت حقوق بشر تاکید کرد و افزود: تجارت عادلانه بین المللی جایگزین استعمار شده است.
قادری به تفاوت ایدئولوژی‌ها اشاره و عنوان کرد: عوامل متشکل قدرت ما کم نیست و بعد از این نظم نوین که سیال شده است، هر ملتی به اندازه ظرفیت، هوشیاری و توانش عرصه بازی پیدا کرده‌اند، بنابراین این مهم از توفیقات امام راحل می‌باشد.
وی با تاکید برآنکه امروزه افکار عمومی قدرت شده است و این قدرت نرم بر قدرت سخت فایق آمد است، تصریح کرد: آزادی افراد مزاحم آزادی دیگران نیست و امروزه حتی حیوانات نیز حقوق دارند.
محقق آثار و افکار امام خمینی(ره) اخلاقیات و انسانیت را اولویت این انقلاب دانست و ادامه داد: در زمان حمله آمریکا به عراق یک میلیون 300 هزار عراقی به ایران پناه آوردند و مردم با وجود آنکه 8 سال این ملت با ایران جنگیده بودند، به آنها پناه دادند، در صورتی که دیگر کشورهای همسایه عراق چنین نکردند، تصویر دنیا از این ملت چیست و این نظام را انسانی کرده است.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/18196/اولویت-انقلاب-اسلامی،-اخلاقیات-و-انسانیت
بستن   چاپ