کرمان رصد
استاندار کرمان خواستار شد؛
لزوم ایجاد مدیریت یکپارچه در حوزه کشاورزی استان کرمان
چهارشنبه 9 اسفند 1396 - 9:59:51 AM
استانداری
کرمان آنلاین - عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان با تاکید بر اینکه در الگوی اقتصاد مقاومتی، به دنبال توانمندسازی مردم هستیم نه محرومیت زدایی، اظهار کرد: خوشبختانه در امر توسعه استان، همه مسئولین نظام و ائمه جمعه پای کار هستند و معتقدیم با وجود چنین آمادگی از سوی دولت و بخش خصوصی، می توانیم اقدامات بزرگی در سطح استان و حتی کشور انجام دهیم که در نهایت فرصتی برای منطقه و همچنین معین های اقتصادی خواهد بود.
 "علیرضا رزم حسینی" شامگاه سه شنبه در دیدار اعضای هیات مدیره موسسه اعتباری ملل بعنوان معین اقتصادی شهرستان کهنوج، با بیان اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی انصافا اقدامات بسیار خوبی در استان صورت گرفته است، تصریح کرد: در گام دوم مثلث توسعه اقتصادی، 23 بنگاه بزرگ اقتصادی کشور بعنوان معین اقتصادی در استان کرمان مشغول به فعالیت شدند که نکته قابل تامل در این موضوع، حضور کاملاً داوطلبانه و بدون از دستورات حکومتی بوده است.
وی با اشاره به زمان بندی های انعقاد تفاهمنامه ها با معین های اقتصادی و میزان پیشرفت اقدامات آنها در هر منطقه اظهار کرد: 7 معین کارهایشان کاملا اجرایی، قابل مشاهده و کارنامه درخشانی تاکنون از خود به جای گذاشته اند به طوری که در ابتدای اجرای این الگو، تردیدهایی درباره موفقیت این طرح وجود داشت اما امروز خدا را شاکر هستیم که شاهد دستاوردها و موفقیت های این سبک مدیریت در استان کرمان می باشیم به طوری که در دو نوبت مقام معظم رهبری از این الگو نام برده اند که نشان می دهد راه را درست رفته ایم.
رزم حسینی با بیان اینکه بخشی از معین های اقتصاد مقاومتی حتی در منطقه هزینه نکرده اند اما پول را با مدیریت صحیح خلق کرده اند، تصریح کرد: امروز شاهد هستیم که مردم به چنین الگویی اعتماد کرده اند به طوری که شاهد هستیم در برخی روستاهای استان تا 200 میلیون تومان سرمایه گذاری از سوی مردم در صندوق های خرد روستایی صورت گرفته است.
استاندار کرمان به تشریح برخی از دستاوردهای قابل توجه معین های اقتصادی در شهرستان های گلباف، رودبارجنوب، منوجان، شهداد و ... پرداخت و اظهار کرد: خوشبختانه این الگو مورد تایید سران قوا قرار گرفته است و امیدواریم بتوانیم اولین جلسه معین های اقتصادی استان با رییس مجلس شورای اسلامی را در اریبهشت ماه سال 97 برگزار کنیم.
رزم حسینی با اشاره به فراهم کردن مشوق های لازم برای معین های اقتصادی کارنامه دار استان، اظهار کرد: در شهرستان کهنوج 80 میلیارد تومان یارانه به مردم پرداخت می شود که می توان با مدیریت صحیح این پول ها را در جهت خلق ثروت و ایجاد اشتغال پایدار برای مردم منطقه سوق داد.
عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان با تاکید بر اینکه این مدل، به دنبال توانمندسازی مردم هستیم نه محرومیت زدایی اظهار کرد: خوشبختانه در امر توسعه استان، همه مسئولین نظام و ائمه جمعه پای کار هستند ومعتقدیم با وجود چنین آمادگی از سوی دولت و بخش خصوصی، می توانیم اقدامات بزرگی در سطح استان و حتی کشور انجام دهیم که در نهایت فرصتی برای منطقه و همچنین معین های اقتصادی خواهد بود.
استاندار کرمان با بیان اینکه باید مردم را تربیت اقتصادی کنیم تا بتوانند مدیریت صحیح منابع را داشته باشند، اظهار کرد: اقدامات قابل توجهی توسط معین اقتصاد منوجان صورت گرفته است به طوری که به جرات می توان گفت تا یکسال آینده منوجان دچار تحولی شگرف خواهد شد و این شهرستان در سال آینده با منوجان سی سال گذشته تفاوت جدی خواهد داشت که این موضوع را به وضوح می توان در مردم این منطقه و اعتماد به نفس بالای آنها مشاهده کرد.
وی به ظرفیت های شهرستان کهنوج در حوزه کشاورزی اشاره و ادامه داد: هم اکنون 3000 حلقه چاه در منطقه کهنوج وجود دارد که می تواند ظرفیت و ثروت فراوانی را برای منطقه ایجاد کند به طوری که تنها با مدیریت کردن 500 حلقه چاه این منطقه، می توانیم شاهد درآمد 2 برابری مردم از حوزه کشاورزی باشیم.
رزم حسینی با بیان اینکه متاسفانه آب ارزان قیمت در اختیار مردم است اما مدیریت صحیح استفاده از آن را به ویژه در بخش های کشاورزی در اختیار آنها قرار نداده ایم، اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم مدیریت یکپارچه ای را در حوزه کشاورزی در سطح استان کرمان ایجاد کنیم که نمونه این الگو هم اکنون در شهرستان رفسنجان توسط یک کارآفرین در حال اجرا می باشد که می توان این الگو را به کل استان کرمان تعمیم داد.


http://www.kerman-online.ir/fa/News/18438/لزوم-ایجاد-مدیریت-یکپارچه-در-حوزه-کشاورزی-استان-کرمان
بستن   چاپ