کرمان رصد
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان خبر داد:
تشکیل شورای مشورتی سما بانو در کرمان
يکشنبه 26 فروردين 1397 - 14:50:15
کرمان آنلاین - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از تشکیل شورای مشورتی سما بانو خبر داد و گفت: این شورا با حضور بانوان فرهیخته، دانشگاهی و نمایندگان 30 صنف به منظور ساماندهی مشاغل بانوان تشکیل شده و برنامه های تدوین شده را بر اساس راهبردهای پیش بینی شده، دنبال می کند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، فاطمه سادات حسینی در نشست برنامه ریزی شورای مشورتی سما بانو افزود: شورای مشورتی بانوان استان و سامانه سما بانو در استان تشکیل
شده بود که با تجمیع این دو بخش و تشکیل شورای مشورتی سما بانو تمرکز بیشتر ظرفیت ها ، پرهیز از موازی کاری و پیگیری بهتر طرح ها و پیشنهادات امکان پذیر است.
وی با اشاره به پیشرفت های بانوان استان کرمان در حوزه های مختلف، تاکید کرد: نبود یک سامانه منسجم و جامع یکی از خلاء های موجود در این حوزه بوده است که با تشکیل شورای مشورتی سما بانو این مشکل برطرف می شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال "حمایت از کالای ایرانی"، عنوان کرد: شورای مشورتی سما بانو با برنامه ریزی هدفمند زمینه را برای تحقق شعار سال، اصلاح الگوی مصرف و استفاده بهینه از آب را بر اساس فرهنگسازی و آموزش فراهم می کند و در کنار آن مسائل و مشکلات اصناف مرتبط با حوزه بانوان شناسایی و با همکاری مدیران رفع می شود.
حسینی یادآور شد: سامانه سمابانو در سال 96 پیشنهاد شد و نرم افزار مرتبط با آن نیز طراحی و با قابلیت های بسیار زیاد راه اندازی شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با تاکید بر اینکه شورای مشورتی سما بانو بدون نگاه های سیاسی، جناحی و انتفاعی و با نگاه تحکیم بنیان خانواده ادامه فعالیت خواهد داد، خاطرنشان کرد: این شورا کار آموزش، برندسازی، ایده پردازی، معرفی محصولات، تولید و عرضه را در قالب یک بسته کامل دیده است تا در نهایت به تحکیم بنیان خانواده منجر شود.
وی ادامه داد: مهمترین کار در حوزه بانوان ایجاد وحدت و معرفی اقدامات انجام شده از سوی بانوان توانمند و فرهیخته است.
حسینی در ادامه سخنان خود یادآور شد: هر ساله به اقتضای شرایط حاکم بر کشور و در حلول سال جدید برای تحقق اهداف اصلی و پیش رو از طرف معظم له شعاری برای سال انتخاب و اولویت اصلی کار و تلاش و برنامه ریزی بر این اساس شکل می گیرد.
عضوهیات علمی دانشگاه شهید باهنرکرمان به 10 نکته کلیدی برای حل برخی مشکلات خانواده ها تاکید کرد و گفت: مهمترین میثاق همدلی، رمز آرامش، نشاط و امید خانواده ها این است که مردم و دولت در کنار هم با وحدت حول محور ولایت؛ مانند دوران دفاع مقدس به حل مشکلات اقتصادی ، بیکاری جوانان ، کاهش آسیب های اجتماعی و خانوادگی بپردازند.
حسینی بیان کرد: شاه کلید و نسخه درمانی مسائل موجود؛ برنامه ریزی هدفمند با رویکرد کاربردی به پیام راهبردی مقام معظم رهبری است که در این راستا حمایت مجاهدانه و متعصبانه ازتولید ملی وکارآفرینان مورد تاکید است.
وی گفت: حمایت از تولید شرط اصلی توسعه وتنوع اقتصادی است که عامل ارتقاء کیفیت کالای ایرانی به شمار می رود و با این اقدام ملت به خرید راغب می شوند و چرخه تولید سرعت می گیرد و در نهایت به زنجیره اشتغال و ازدواج پایدار جوانان منجر خواهد شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با تاکید بر اینکه زنان به عنوان محورخانواده نقش کلیدی، عاطفی و تربیتی دارند، اظهار کرد: برای رسیدن به این مهم باید یک اقدام جمعی مدبرانه و فرهنگ سازی مسئولانه و عاشقانه برای اعضا خانواده درخانه صورت گیرد.
وی از خانواده به عنوان اولین کانون تربیت یاد کرد و گفت: بسیاری از بانوان متدین در ادوار مختلف رسالت مادری خود را ثابت کردند؛ سرداران بزرگ کرمانی چون حاج قاسم سلیمانی، در دامان چنین شیر زنانی پرورش یافتند که امروز موجب سربلندی جهان اسلام هستند، لذا باید بانوان فاطمی برای تقویت باورهای دینی و فضایل اخلاقی خانواده، تلاش کرده و مسئولان نیز باید محور سیاست گذاری های خود را بر نقش موثر خانواده ها در برنامه ریزی ها قرار دهند.
وی یادآور شد: بانوان حماسه ساز دیار کریمان در سال های اخیر بالاترین نرخ مشارکت اقتصادی و اجتماعی و رتبه اول کشوری را به خود اختصاص دادند و چون با اقتدا به بانوی کارآفرین و اولین مدافع پیام آور وحی و باهمت و غیرت تلاش کرده اند، امسال نیز با عزمی راسخ شعارسال را چراغ راه خود قرارخواهند داد و با جدیت از کالای داخلی حمایت می کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار کرد: شایسته است که زنان و مردان دیار کریمان؛ با پیروی از فرمان فرمانده بصیر و با تلاش دولت تدبیر و همگام با استاندار مدیر و ولایی استان، در حمایت از اشتغال و توسعه پایدار از کالاهای ایرانی حمایتی غیرتمندانه داشته باشند و این تلاش جهادی خود را یک تکلیف دینی و ملی بدانند.
وی گفت: لازم است مردم دیار نجابت به خصوص مادران، در میان خانواده های خویش مدیریت اصلاح الگوی مصرف بهینه را کاربردی و ارزش افزوده و فرهنگ تعامل را با دانش و بینش، آموزش داده و نهادینه کنند.
وی ادامه داد: امید است که والدین تلاش کنند تا با معرفت و محبت، در کانون گرم خانواده، مهارت های زندگی و آداب شهروندی را آموزش دهند و فرصت خلاقیت و حرفه آموزی مناسب و کسب کار پایدار را به کمک متولیان امر برای نسل جوان ایجاد کنند.
حسینی در پایان تصریح کرد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با استعانت از خداوند سبحان وحمایت استاندار ساعی و همراهی مدیران با برنامه ریزی و پیگیری، مدافع حقوق بانوان و خانواده خواهد بود و با تعامل تلاش می کند همچون گذشته در عرصه های مختلف موجبات توان افزایی و عزت وسربلندی زنان کرمانی را فراهم کند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/24358/تشکیل-شورای-مشورتی-سما-بانو-در-کرمان
بستن   چاپ