کرمان رصد
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان:
مصرف نمک در نان در استان از 0.8 درصد کمتر است
سه شنبه 8 خرداد 1397 - 15:38:27
ایسنا - اجتماعی
کرمان آنلاین - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در حال حاضر مصرف نمک در نان در استان از 0.8 درصد کمتر است که اتفاق بی نظیری است در کرمان افتاد و استاندار و مدیرکل دامپزشکی و مدیر غله لوح سلامت دریافت کردند.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "سیدوحید احمدی طباطبایی" امروز 8 خردادماه در جلسه بررسی اسناد امنیت غذایی استان کرمان اظهار کرد: سلامت مسئله اجتماعی است و اتفاقاتی که در راستای بهبود وضعیت افتاده نتیجه تلاش سازمان هاست.
وی افزود: در حال حاضر مصرف نمک در نان در استان از 0.8 درصد کمتر است که اتفاق بی نظیری است در کرمان افتاد و استاندار و مدیرکل دامپزشکی و مدیر غله لوح سلامت دریافت کردند.
احمدی طباطبایی تصریح کرد: در آب کرمان آرسنیک نداریم و نیازی به دستگاه های تصفیه آب نیست.
وی بیان کرد: در سال قبل بیش از 58 هزار مورد بازدید از مراکز مواد غذایی صورت گرفته و 40 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: 5 هزار و 600 مرکز در این بازدیدها اخطار بحرانی و غیربحرانی دریافت و از فعالیت 400 مرکز متخلف جلوگیری شده است.
وی با اشاره به طرح تشدید نظارت در ایام نوروز و بازدید و کنترل نذورات اظهار کرد: بهداشت محیط کرمان در بین 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور هر ساله رتبه های اول تا چهارم را کسب می کند و مروم می توانند تخلف ها را با سامانه 190 اطلاع داده دهند.
احمدی طباطبایی گفت: یکی از چالش ها، تحت فشار قرار گرفتن روسای مراکز بهداشت شهرستان هاست و اگر روابط جایگزین ضوابط شود، طغیانی به وجود می آید که نمی توانیم پاسخگو باشیم.
وی تصریح کرد: نظارت و ساماندهی مشاغل خانگی مسئله دیگری است که باید پیگیری شود و هر چه در بهداشت و پیشگیری کار شود، مشکلات ما در درمان کمتر خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/28545/مصرف-نمک-در-نان-در-استان-از-08-درصد-کمتر-است
بستن   چاپ