کرمان رصد
نوش داروی امدادی هشت روز بعد از گم شدن کودکی در منوجان
پنجشنبه 17 خرداد 1397 - 20:42:52
ایرنا - اجتماعی
کرمان آنلاین - جیرفت - اعزام بالگرد توسط هلال احمر در هشتمین روز از گم شدن کودک هشت ساله منوجانی از نظر بسیاری شنوندگان خبر و تحلیلگران فضای مجازی و البته خانواده نگران این کودک، بیشتر به مثابه نوش داروی بعد از مرگ سهراب می ماند.
به گزارش ایرنا، بیش از 11 روز از گم شدن امیر حسین کودک هشت ساله در کوه های پاتَک شهرستان منوجان می گذرد اما با وجود تلاش های زیادی که انجام گرفته هیچ اثری از این کودک پیدا نشده است.
امیرحسین صفرزاده 11 روز قبل به همراه 2 دوست دیگرش برای تفریح به کوهستان پاتک در روستای عباس آباد منوجان می رود که بعد از دور شدن از روستا راه را گم می کند.
2 نفر از این کودکان توسط خانواده هایشان پیدا می شوند اما تاکنون هیچ اثری از امیرحسین صفرزاده به دست نیامده است.
پدر امیرحسین کودک گمشده منوجانی هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از نحوه امدادرسانی و آغاز عملیات جستجوی فرزندش گلایه کرد و گفت: بعد از گمشدن فرزندم به مدت 2 شبانه روز با همراهی چند نفر از اهالی روستایمان در کوهستان به دنبال امیرحسین می گشتیم و با وجود درخواست هایی که برای کمک داده بودیم روز سوم، سه امدادگر به کمک ما آمد اما کاری از دستشان بر نیامد.
الیاس صفرزاده با بیان اینکه انتظار داشتیم هلال احمر در روزهای اول، نیروی بیشتر و با تجربه تری به منطقه اعزام کند اظهار داشت: احساس می کنم جان فرزند من ارزش این را نداشت که هلال احمر استان کرمان از همان لحظه اول، بالگرد های خود را برای نجاتش به پرواز در بیاورد.
وی که هنوز اندک امیدی همراه با دلهره زیاد در صدایش وجود داشت عنوان کرد: اعزام بالگرد بعد از گذشت هشت روز، بیشتر ما را ناراحت می کند و این سئوال برایمان پیش می آید که اگر به جای امیرحسین من، فرزند یکی از مسئولان و یا افراد صاحب نفوذ، گمشده بود عملیات نجات چگونه و با چه کیفیتی انجام می شد.
پدر کودک گمشده ادامه داد: کاش نیروهای امدادی ویژه و بالگردها را از روز سوم به منطقه اعزام می کردند.
مردم نوعدوست و خونگرم استان کرمان نیز علاوه بر اینکه در فضای سایبری با خانواده گمشده ابراز همدردی کردند، پویش مردمی جست و جوی امیرحسین را نیز به راه انداخته تا بتوانند در کنار نیروهای امدادی به جستجو بپردازند که البته پویش ذکر شده، چشم امیدی برای خانواده این کودک به شمار آمد.
می توان گفت امروز پدر و مادر امیرحسین در برزخی واقعی گرفتار شده و تنها کاری که در این شب ها از دستشان بر می آید، دعا برای سلامتی جگرگوشه شان است.
فرماندار منوجان ضمن ابراز همدردی با خانواده امیرحسین به خبرنگار ایرنا گفت: از روز گذشته (چهارشنبه) همزمان با فعالیت نهادهای دولتی و نظامی پویش مردمی برای جستجو و یافتن کودک هشت ساله منوجانی ایجاد شده است.
محمد حجتی پور افزود: دستگاه های دولتی با تمام توان خود در کنار بسیج و پویش مردمی در جستجوی کودک گمشده هستند اما تاکنون هیچ سرنخی از این فرد بدست نیامده و جستجو تا پیدا شدن این پسر بچه ادامه دارد.
علی حیدری پور معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز به ایرنا گفت: در پی گم شدن کودک هشت ساله بنام امیرحسین در کوههای بخش نودژ آسمینون شهرستان منوجان عملیات مردمی به همراه تیم هایی از شهرستان های جیرفت، کهنوج، قلعه گنج و منوجان برای جستجو در منطقه از سه محور آغاز شده است.
این در حالی است که احمد طاهری رئیس جمعیت هلال ‌احمر شهرستان منوجان در خصوص نحوه حضور نیروهای امدادی بیان کرد: به محض تماس اهالی روستای عباس آباد پاتک، یک تیم هلال‌ احمر به محل اعزام شد و با همکاری نیروی بسیج، مردم محله و سگ‌ های زنده ‌یاب به جستجوی امیرحسین پرداختیم.
بنا به گفته رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، تیم موتورسواران، امداد کوهستان، آنست، اداره عملیات و واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان کرمان و همچنین تیم های امدادی این سازمان در هفت شهرستان جنوبی از جمله جیرفت، منوجان، قلعه گنج، کهنوج و رودبار جنوب به کوهستان های نودژ منوجان برای یافتن این فرد مفقودی اعزام شده اند.
اما افکار عمومی جنوب استان کرمان نیز گویا از نحوه شروع این عملیات نجات رضایت نداشته و با راه اندازی یک پویش مردمی اینگونه اعلام کردند: اصلا قابل پذیرش نیست که در عصر پروازهای بدون سرنشین، مسؤلان هلال احمر پهناورترین استان کشور نتوانند این کودک را پیدا کنند و اینکه چه دلیلی باعث شده که بعد از هشت روز بالگرد به منطقه اعزام شود.
این پویش با انتشار اطلاعیه ای در شبکه های اجتماعی از مردم، کوهنوردان، ورزشکاران و نیروهای امدادی خواسته است که تمام امکانات خود را برای پیدا کردن امیر حسین به کار گیرند.
هم اکنون گروه های مردمی از شهرستان های جیرفت، قلعه گنج، کهنوج و منوجان برای یافتن اثری از پسربچه گمشده در منطقه کوهستانی پاتک حضور دارند و نکته قابل تامل دیگر این است که موضوع گم شدن این پسر بچه منوجانی را می توان در توییت های بازیگران مطرح کشور مشاهده کرد، انگار یک ملت چشم انتظار دیدن روی ماه امیر حسین ما هستند.
با وجود همه اقداماتی که توسط نیروهای امدادی و مردم جنوب استان کرمان طی 11 روز گذشته انجام شده خوب است به این نکته هم توجه کنیم که عملیات نجات در کشورهای دیگر با چه کیفیتی رقم می خورد به عنوان مثال در بسیاری کشور ها، جست و جوی گمشده به طور همزمان از زمین و هوا شروع می شود به گونه ای که نیروهای امدادی مستقر در بالگردها، کمک قابل توجهی برای امدادگران زمینی به شمار می روند گویی هر یک از آنها مکمل دیگری است.
و اینکه عملیات نجات فرزندِ جنوب کرمان با وجود تمامی تلاش ها تا کنون موفقیت آمیز نبوده را باید در مسائلی همچون، اقلیم گرم و خشک منطقه، شیوه فرماندهی و چگونگی و کیفیت تجهیزات نجات موجود در این خطه اسرار آمیز جست و جو کرد.
به راستی باید در نحوه برخورداری هفت شهرستان جنوبی از تجهیزات امداد و نجات، تامل کرد چرا که برای مردم شجاع و زحمتکش این خطه، قابل قبول نیست منطقه ای با داشتن بیش از یک سوم مساحت استان کرمان و دارا بودن جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر، از داشتن بالگرد امداد و نجات محروم باشد.
شهرستان منوجان با وسعتی معادل هفت هزار و 500 کیلومتر در فاصله 430 کیلومتری جنوب مرکز کرمان قرار دارد.
5054/7450/7429

http://www.kerman-online.ir/fa/News/29721/نوش-داروی-امدادی-هشت-روز-بعد-از-گم-شدن-کودکی-در-منوجان
بستن   چاپ