کرمان رصد
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان:
ظرفیت مساجد در راستای کارآفرینی به کار گرفته شود
جمعه 26 مرداد 1397 - 10:02:07
خبرگزاری مهر
کرمان رصد - رفسنجان - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: مسجد، حسینیه و تکایا در کنار برگزاری آیین های مذهبی می توانند به پایگاه کارآفرینی در راستای ایجاد اشتغال پایدار باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، فاطمه السادات حسینی پنجشنبه شب در همایش مسجد، محله و کارآفرینی در رفسنجان اظهار داشت: زن محور خانواده بوده و زن در مسائل تربیتی، تحکیم خانواده و هم در زمینه اصلاح الگوی مصرف و کارآفرینی می‌تواند کمک جامعه باشد.
وی افزود: کانون خانواده به منزله رودخانه‌ای است که به سمت اقیانوسی به نام جامعه در حرکت است اگر آب این رودخانه زلال باشد اقیانوس هم پاک خواهد بود و باید در حوزه مسائل و آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی کنیم.
وی تأکید کرد: اگر سرچشمه اجتماع که خانواده است و قلب خانواده که مادر است برای آن برنامه فرهنگی و عملیاتی داشته باشیم آسیب‌های اجتماعی را می‌توانیم کاهش دهیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه دشمن نظام خانواده، نظام تعلیم و تربیت و نظام الگوپذیری را هدف گرفته است، تصریح کرد: نظام خانواده اگر به واسطه انحراف زن سقوط کند، جامعه سقوط می‌کند و محور نظام تعلیم و تربیت معلم است اگر معلم سقوط کند نظام آموزشی سقوط خواهد کرد.
حسینی با اشاره به اینکه معرفی الگوهایی که در مبانی اسلام هستند باید به درستی صورت گیرد، افزود: حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) بهترین الگوهای ما هستند اگر بخواهیم خانواده سالم داشته باشیم باید حواسمان به مادر خانواده باشد.
مدیر کل بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: سلامت یک خانواده در مهارتهایی مانند مهارت در تربیت فرزندان، مهارت در آشپزی، مهارت در همسرداری، در مسایل فرهنگی و اقتصادی و اشتغال است و برای افزایش مهارت در خانواده بایستی وحدت، تعامل و همراهی در اعضای خانواده موج بزند.
حسینی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد را نمی‌توانیم از فرهنگ و اجتماع جدا کنیم، عنوان کرد: برای برطرف‌کردن مشکلات اقتصادی وحدت لازم است لذا اگر همه مردم و مسؤولان کنار هم قرار نگیرند و کارآفرینان را حمایت نکنند نباید انتظار داشته باشیم شعار مقام معظم رهبری اجرایی شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه اینکه مسجد، حسینیه و تکایا نباید تنها برای نماز و عزاداری کاربرد داشته باشند، گفت: باید این اماکن پایگاه کارآفرینی در راستای اشتغال پایدار برای دختران و پسران و زنان باشند و هیئت امنای مساجد با سازمان‌های مردم نهاد ارتباط بگیرند و به جوانان ارزش و بها دهند.
حسینی بیان داشت: مسجد یکی از ظرفیتها برای بحث های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اشتغال است باید در مسجد اتاق فکر ایجاد شود و جوانان و افراد بیکار محله را بر اساس علایق شناسایی و برای آنها ایجاد شغل کرد.
وی تصریح کرد: مسجد می تواند پایگاه کارآفرینی برای ایجاد اشتغال پایدار باشد لذا هر مسجد باید بانک اطلاعاتی افراد محله خود را ایجاد کند و در مورد ایجاد مشاغلی همچون مشاغل خانگی برنامه ریزی کند.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/46646/ظرفیت-مساجد-در-راستای-کارآفرینی-به-کار-گرفته-شود
بستن   چاپ