کرمان رصد
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان تشریح کرد:
دستاوردهای 11 ماهه حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه/ ارتقاء دو پله‌ای علوم پزشکی کرمان در حوزه فناوری
دوشنبه 12 شهریور 1397 - 2:37:32 PM
ایسنا
کرمان رصد - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه فناوری در سال گذشته با دو پله ارتقاء رتبه هشتم کشور را کسب کرده است.
  دکتر"عباس پرداختی" امروز 12 شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان 44 استاد، 87 دانشیار، بیش از 300 استادیار و 23 نفر مربی و 10 نفر هیئت علمی پژوهشی فعالیت می کنند افزود: 5421 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند که 946 نفر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و 505 نفر دستیار تخصصی بالینی(فوق تخصص و فلوشیپ) هستند.
پرداختی در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت های حوزه تحقیقات و فناوری در سه سرفصل پژوهشی، فناوری و نوآوری صورت می گیرد، تصریح کرد: مدرسه زمستانی پژوهشی را در دی ماه سال گذشته ایجاد کردیم که 7 تا 12 بهمن ماه و با استقبال خیلی خوب دانشجویان برگزار شد و همچنین 10 تا 15 شهریورماه جاری دومین مدرسه تابستانی پژوهشی در حال برگزاری است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه سه همایش بین المللی را در سال جاری در کرمان برگزار می کنیم، بیان کرد: دوازدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی بالینی ایران در 24 تا 26 مهرماه امسال در کرمان برگزار می شود.
وی افزود: همچنین در آبان ماه دومین کنگره بین المللی پزشکی افضلی پور با محوریت آسیب شناسی (پاتولوژی) است که با همکاری چهار نفر از اساتید دانشگاه هاروارد برگزار خواهد شد و میهمانانی از دانمارک، انگلستان، فرانسه و ... داریم.
پرداختی تصریح کرد: در پایان آبان ماه هفدهمین کنگره انجمن دندانپزشکی کودکان را داریم که برای نخستین بار به صورت بین المللی در کرمان و با حضور میهمانانی از هلند، کرواسی، کانادا، امریکا و انگلستان برگزار می شود.
وی با اشاره به فعالیت های حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در در 11 ماه اخیر بیان کرد: براساس ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ایران وضعیت بهتری دارد و بنا به اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارزیابی 96-95 دانشگاه علوم پزشکی کرمان جزو 10 دانشگاه برتر قرار گرفته که برای نخستین بار این اتفاق افتاده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات پژوهشی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این زمینه موفق عمل کرده و پروژه هایی در افغانستان و ... انجام داده است.
وی افزود: برای نخستین بار یکی از کارمندان دانشگاه پروژه ای با همکاری سازمان جهانی بهداشت انجام داد و طرح ایشان که درباره پروژه جی آی اس مناطق آسیب پذیر خشکسالی و زلزله کرمان بود برنده شد و اعتبار پژوهشی بین المللی جذب کرده است.
پرداختی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه فناوری در سال گذشته با دو پله ارتقاء رتبه هشتم کشور را کسب کرده است تصریح کرد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان برنده لوح و تندیس سومین جشنواره تجاری سازی فناوری های پیشرفته در دبی به عنوان دانشگاه کارآفرین معرفی شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: تیم کارآفرینی کرمان نیز در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بخش کارآفرینی رتبه های اول و سوم را در بخش های مختلف به دست آورد.
وی با اشاره به ورود محصولات دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی کرمان به بازار افزود: پمپ دسفرال برای بیماران تالاسمی استفاده می شود و این محصول توسط یکی از شرکت های مرکز رشد دانشگاه تولید و عرضه می شود و قیمت آن یک سوم محصول خارجی است که با توجه به مشکلات تحریم و ... اکنون این محصول داخلی در دسترس است.
پرداختی بیان کرد: همچنین پنبه مخصوص دندانپزشکی نیز توسط همکاران مرکز رشد ما به بازار عرضه شده و مورد استقبال دندانپزشکان قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: نوآوری باید از سطح دانش آموزی آغاز شود و در این راستا مرکز نوآوری دانش آموزی استان کرمان را در اسفند سال گذشته افتتاح کردیم که دومین مرکز نوآوری دانش آموزی کشور بعد از تهران است و این مرکز استعدادیابی، آموزش، مشاوره، معرفی ایده و تجاری سازی را انجام می دهد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه با بیان اینکه اغلب کشور دارند ها به سمت زیست بوم استارت آپی پیش می روند و بحث تبدیل ایده های نوآورانه و خلاقانه به محصول مطرح است، گفت: سه نوآوردگاه در زمینه استارت آپ برگزار کرده ایم که سومین دوره با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
وی افزود: استارت آپ سلامت را در آذرماه 96 برگزار کرده و استارت آپ برق شمال برای نخستین بار در کشور در سال گذشته برگزار شد.
پرداختی تصریح کرد: استارت آپ کشاورزی جیرفت، استارت آپ پسته در رفسنجان، اولین استارت آپ دامپزشکی کشور در کرمان برگزار شد و دومین رویداد کارآفرینی سلامت را نیز در سال جاری برگزار کردیم.
وی بیان کرد: معتقدیم باید این رویدادها به رقابت ملی تبدیل شود و در این راستا جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش خاوران و جشنواره ملی فناوری های حوزه سلامت را در مهرماه 96 برگزار کردیم و دو دانش آموز کرمانی رتبه اول را کسب کردند و اختراع آنها امسال رتبه نخست جشنواره خوارزمی را به دست آورد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: برای تجاری سازی این اختراعات اولین فستیوال نوآوری های حوزه سلامت را برگزار کردیم.
وی افزود: مدرسه بازاریابی و فروش را در تابستان امسال ایجاد کردیم که 70 نفر ثبت نام کردند و در مرکز نوآوری برگزار می شود و قرار است مرکز رشد فناوری نخبگان را نیز ایجاد کنیم.
پرداختی تصریح کرد: در سال جاری راه اندازی مرکز شتابدهی نوآوری را نیز دنبال می کنیم که ایده خلاقانه را برای تبدیل شدن به محصول نهایی به سرمایه گذار نهایی وصل کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: وضعیت پژوهشی کشور حال خوبی ندارد که دلیل آن افزایش غیرمنطقی و بیش از حد قیمت دلار است.
پرداختی با اشاره به اینکه به فرموده مقام معظم رهبری نباید روند تحقیقاتی کشور کند شود، افزود: آنچه که در حوزه پژوهش اتفاق می افتد، دو سال دیگر خود را نشان می دهد و در فضای کنونی و شرایط اقتصادی که تامین دارو و ملزومات اولیه کشور اولویت می شود، انجام کار پژوهشی به زعم بسیاری از مسوولان لوکس جلوه می کند، در حالی که تبدیل پژوهش ها به محصول چندین ده برابر جواب می دهد.


http://www.kerman-online.ir/fa/News/51678/دستاوردهای-11-ماهه-حوزه-تحقیقات-و-فناوری-دانشگاه--ارتقاء-دو-پله‌ای-علوم-پزشکی-کرمان-در-حوزه-فناوری
بستن   چاپ