کرمان رصد
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خبر داد:
وجود 45 شرکت و هسته فناور در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
يکشنبه 22 مهر 1397 - 16:00:31
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان گفت: در حال حاضر تعداد شرکت‌ها و هسته فناور در دانشگاه به 45 شرکت رسیده و 8 شرکت نیز در نوبت پذیرش هستند.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، حسین کاظمی شنبه شب 21 مهر ماه در همایش از ایده تا کسب و کار در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: در مرکز رشد برنامه منسجمی داریم که بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه ولی عصر(عج) و مراکز رشد همه دانشگاه‌ها متداول است تلاش می‌شود طی برنامه منظم افراد ناآشنا به کارآفرینی به افراد علاقمند به کارآفرینی و افراد ایده‌پرداز تبدیل شوند و در مرکز رشد حضور پیدا کرده و کار خود را توسعه و ایده‌شان به کسب و کار تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در برنامه استارت‌آپ ویکند که بهمن ماه سال قبل برگزار شد 33 شرکت و هسته فناور داشتیم، ابراز کرد: ظرف 7 ماه گذشته تعداد شرکت‌ها و هسته فناور در دانشگاه به 45 شرکت رسیده و 8 شرکت نیز در نوبت پذیرش هستند و در نیم سال، یک شرکت دانش‌بنیان به 5 شرکت دانش‌بنیان تبدیل شده است.
کاظمی تصریح کرد: 4 طرح را به ارزش 2 میلیارد و500 میلیون تومان برای تسهیلات به بانک‌ها معرفی کردیم که شاید به دلیل تحولات نرخ ارز با پیش‌بینی خود مغایرت داشته باشد و نتوانند طرح‌شان را اجرایی کنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با بیان اینکه قدم اول علاقمندی به موضوع کارآفرینی و سپس ایده‌پردازی است، افزود: سه نمایشگاه از دستاوردهای شرکت‌ها و یک مورد استندآپ ویکند پسته نیز سال گذشته برگزار کردیم که افراد علاقمند شوند و موفقیت‌های شرکت‌های مرکز رشد را باور کنند.
کاظمی ادامه داد: امسال هم برنامه منسجمی داریم، 100 درصد فضای فیزیکی مرکز رشد توسط شرکت‌ها اشغال شده و قرار است معاونت توسعه دانشگاه حمایت کند و فضای بیشتری در اختیار مرکز رشد قرار دهد که بتوانیم شرکت‌های بیشتری پذیرش کنیم این شرکت‌ها بیشتر بحث‌شان توانمندسازی و آموزش و مشاوره است و زمانی که به ایده خوب می‌رسند سرمایه‌گذارانی هستند که از این ایده حمایت کنند.
وی تصریح کرد: برای طرح‌های مرکز رشد زمانی که تسهیلاتی از دولت می‌گیریم انحرافی در تسهیلات وجود ندارد و زیر پوشش مرکز رشد تمام این تسهیلات صرف طرح فناورانه‌شان شده و به کسب و کار تبدیل می‌شود.
به گزارش ایسنا، معاون پژوهشی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نیز در این همایش اظهار داشت: در معاونت پژوهشی مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه فعال است که در این مرکز رشد برنامه‌هایی که داریم آموزش مفاهیم اصلی کارآفرینی، شناسایی دانشجویان مستعد و راهنمایی و مشاوره‌ آن‌ها و در نهایت که منجر به محصول و دانشی شود می‌تواند در مراکز رشد معاونت پژوهشی شرکت و کار خود را آغاز و از حمایت‌های مالی و برنامه‌های حمایتی ما برخوردار شوند.
میردهقان افزود: همه کارها باید به نوعی منجر به این شود که دانشجویان را در کنار تحصیل هدایت و راهنمایی کنیم تا به مهارتی دست پیدا کنند که با استفاده از آن مهارت بعد از فارغ‌التحصیلی زمینه کار را برای خود فراهم کنند.
وی بیان کرد: اگر دانشجویی طرح کارآفرینی داشته باشد می‌توانیم در سطح دانشگاه حمایت مالی داشته باشیم که اگر آزمون و خطایی می‌خواهند داشته باشند فرصت را داشته و مدل کسب و کار مناسبی هم داشته باشند.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/59287/وجود-45-شرکت-و-هسته-فناور-در-دانشگاه-ولی-عصر(عج)-رفسنجان
بستن   چاپ