کرمان رصد
قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد:
پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد منفی 3.6 درصدی اقتصاد ایران در سال 2019/فرمان اقتصاد ایران دست کیست؟
دوشنبه 23 مهر 1397 - 10:26:10
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در امور تجارت با اشاره به گزارش صندوق بین‌المللی پول از وضعیت اقتصادی ایران در این سه سال، اظهار کرد: نرخ رشد اقتصادی ایران در سال 2017، 3.7 درصد و در سال سال جاری منفی 1.5 و در سال آینده میلادی نرخ رشد ایران منفی 3.6 درصد خواهد بود.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، "سینا خسروی" صبح امروز در سومین جلسه هسته مطالعات حوزه بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: یکی از عنوان‌های تخصصی بین‌المللی که در سطح جهان کار می‌کنند صندوق بین المللی پول است که نقش‌های بسیار زیادی در اقتصاد جهان بازی می کند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات صندوق بین‌المللی پول ارایه گزارش‌هایی از وضعیت اقتصادی کشورها است که آخرین گزارش خود را در هفته قبل اعلام و در آن وضعیت اقتصادی کشورهای مختلف را در سال گذشته، سال جاری و سال آینده مشخص کرده است.
قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در امور تجارت با اشاره به گزارش صندوق بین‌المللی پول از وضعیت اقتصادی ایران در این سه سال، اظهار کرد: نرخ رشد اقتصادی ایران در سال 2017، 3.7 درصد و در سال سال جاری منفی 1.5 و در سال آینده میلادی نرخ رشد ایران منفی 3.6 درصد خواهد بود.
وی ادامه داد: براساس گزارش صندوق بین المللی پول نرخ تورم ایران در سال گذشته میلادی 9.6 درصد و در سال جاری (2018) 29.6 درصد و در سال آینده (2019) 34.1 درصد ضمن آنکه طبق این آمار نرخ بیکاری ایران در سال 2017 در جمهوری اسلامی ایران 11.8 درصد و در سال 2018، 12.8 درصد و در سال آینده را 14 اعلام شده است.
خسروی با بیان این مطلب که گزارش این صندوق بین‌المللی، نشان دهنده وضعیت حاد اقتصادی در ایران است، تصریح کرد: اگر نسخه‌ای را برای رکود تجویز کنیم اثرات جانبی برای تورم دارد و برعکس پس ما به سادگی نمی توانیم رکود تورمی را مداوا کنیم.
قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در امور تجارت با تاکید برآنکه برای گذراندن باید کار را به دست افراد کاردان داد، اظهار کرد: فرمان اقتصاد ایران مشخص نیست در دست چه کسی است؟ که در این راستا باید ابتدا این مورد را مشخص کنیم. هم اکنون کشور به فرمانده اقتصادی قدرتمند نیازمند است. افزایش بهره وری، تلاش برای نوآوری، فرار از پوپولیسم، ایجاد فضای باز سیاسی، تعامل سازنده با دنیا، اصلاح اساسی نظام بانکی کشور، افزایش پس اندازها در بازارهای پولی و مالی و ... از جمله راهکارهای فرار از دام رکورد تورمی است.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/59337/پیش‌بینی-صندوق-بین‌المللی-پول-از-رشد-منفی-36-درصدی-اقتصاد-ایران-در-سال-2019-فرمان-اقتصاد-ایران-دست-کیست؟
بستن   چاپ