کرمان رصد
کارکرد ستاد تنظیم بازار چیست؟/ ساعت‌ها وقت‌گذرانی با خروجی تقریبا هیچ
دوشنبه 19 فروردين 1398 - 01:39:47
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - ستاد تنظیم بازار فعالیت باسابقه ای دارد اما با افزایش قیمت ها و حساس شدن فعالیت این ستاد اما به نظر می رسد، عملکرد موثری صورت نمی گیرد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، با گذشت سه ماه از نابسامانی قیمت و موجودی شکر در بازار که البته بعد از گوشت، مرغ، پیاز در حال تبدیل شدن به اپیدمی است، به نظر می رسد کسی اراده ای برای سامان دادن به این اوضاع را ندارد.
هر جلسه ستاد تنظیم بازار که تشکیل می شود، تنها از سوی مدیران اعلام می شود این میزان حواله (در زمینه شکر) صادر و این میزان به استان وارد شده اما مشخص نیست توزیع شکر به چه نحوی صورت می گیرد و مصرف کنندگان خرد چگونه می توانند شکر موردنیاز خود را تامین کنند.
در این بین بحث نظارت پیش می آید و اینکه چرا هر کس هر کاری دلش می خواهد انجام می دهد و هر کالایی را با هر قیمتی به فروش می رساند و کسی نیست نظارت کند و به نظر می رسد جلسات بی فایده و فقط وقت گذرانی است.
بارها در همین جلسات ستاد تصویب و اعلام شد قیمت مرغ نباید از عدد مشخص بیشتر باشد اما همچنان مرغ به همان قیمتی که می خواهد به پرواز در می آید و با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان مشخص نیست مرم باید مایحتاج خود را با چه قیمتی تامین کنند.
امروز نیز در دومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان در سال جدید مجددا بحث شکر و موجودی و قیمت آن و همچنین قیمت مرغ در بازار کرمان مطرح شد اما باز هم ارائه آمار و بحث های متناقض کاری از پیش نبرد.
ذخیره شکر خوبی در استان داریم
"مجید نژادبیگلری" مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه کرمان امروز 18 فروردین ماه در جلسه تنظیم بازار استان کرمان درباره وضعیت شکر اظهار کرد: 3 هزار تن مجوز شکر از کارخانه میبد در پایان سال 97 دریافت کردیم که 2 هزار و 48 تن با معرفی نامه به ما مراجعه و یک هزار و 587 تن به استان واصل شده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبار این مجوز تا پایان فروردین ماه است، ازود: مجوز یک هزار تنی برای ذخایر استراتژیک استان کرمان گرفته ایم که نزدیک به 600 تن آن در انبارهای استان تخلیه و مابقی تا دو سه روز آینده به استان می رسد.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه کرمان با اشاره به اینکه 68 تن از حواله های باقی مانده از کارخانه فسا استان فارس در تعطیلات نوروز بارگیری و به استان واصل شده است گفت: خوشبختانه ذخیره شکر خوبی در استان داریم و هر زمان برای هر قشر که دوستان اعلام کنند، می توانیم شکر توزیع کنیم و حواله های باقی مانده عمدتا مربوط به شهرستان هاست.
"رضا سنجری" مدیرکل امور اقتصادی استانداری کرمان در این جلسه گفت: اگر دارندگان حواله شکر قرار بوده شکر را به استان کرمان حمل کنند، چرا انجام نشده و چه تضمینی وجود دارد که طی دو روز کار را انجام بدهند؟ زمان زیادی تا پایان ماه باقی نمانده و اگر این حواله های باطل شود چه کسی پاسخگو است؟
آمار متناقض است
به گزارش ایسنا، "ارسلان میری" مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز در این جلسه بیان کرد: متاسفیم که آمار متناقض است. باید مشخص باشد چه میزان حواله برای شکر صادر و چه میزان شکر دریافت شده است. به نظر می رسد عزم جدی پشت این قضیه نیست.
وی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف و حل نشدن مشکل افزود: مشکلات مردم همچنان باقی مانده و نتوانستیم شکر را قبل از سال به دست مردم برسانیم. باید ببینیم مشکل کار کجاست؟
تشکیل پرونده برای 11 فروشگاه متخلف توزیع شکر
همچنین "مهدی حسینی نژاد" رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در این جلسه اظهار کرد: تا 6 فروردین 600 تن شکر در شهر کرمان توزیع شده که 100 تن به اتحادیه قنادی ها، 50 تن به اتحادیه فالوده فروشان، 30 تن به فروشگاه های بزرگ و 30 تن به اتحادیه لبنیات برای توزیع مردمی اختصاص داده شده است.
وی افزود: 250 تن برای توزیع به فروشگاه های صنفی اختصاص داده شده و برای 11 فروشگاهی که در این زمینه تخطی کرده بودند، پرونده تشکیل شده است.
حسینی نژاد با اشاره به اینکه 140 تن از 600 تن شکر موجود است و برنامه ریزی می کنیم با قیمت مصوب تنظیم بازار توزیع شود بیان کرد: سالانه 65 هزار تن شکر در استان کرمان نیاز داریم که باید برای تامین این میزان فکری بکنیم.
قیمت 4 هزار تومانی شکر از کجا آب می خورد؟
"رضا اشک" مدیرکل بازرسی استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: سئوال این است توزیع شکر خارج از شبکه توزیع در استان باید صورت بگیرد یا نه؟ چه کسی باید نظارت کند؟
وی افزود: یک هزار و 500 تن شکر به استان وارد شده که زیاد است و باید ببینیم قیمت 4 هزار تومانی شکر از کجا آب می خورد؟
به گزارش ایسنا، "بنی اسدی" مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان در این جلسه درباره قیمت مرغ و تامین نهاده های یارانه ای عنوان کرد: اخیرا نزدیک به 2 هزار تن سویا از انبار کرمان و یک هزار تن از بندر به مرغداران داده ایم و امروز سهمیه 2 هزار تن ذرت به ما داده شده و بعد از این باید کم کم با تامین نهاده ها به نرخ یارانه ای به سمت این برویم که قیمت مرغ به مرور اصلاح شود.
گزارش از "فاطمه افضلی" خبرنگار ایسنا منطقه کویر
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/82309/کارکرد-ستاد-تنظیم-بازار-چیست؟--ساعت‌ها-وقت‌گذرانی-با-خروجی-تقریبا-هیچ
بستن   چاپ