کرمان رصد
مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:
کاهش کانون‌های بیماری تب برفکی در استان کرمان
شنبه 31 فروردين 1398 - 18:04:34
ایسنا - علمی و آموزشی
کرمان رصد - مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از وظایف خطیر دامپزشکی تامین سلامت غذا، ارتقای تولید فرآورده‌های دامی، بهبود بهره وری و افزایش تولید در بخش دام، طیور و آبزیان استان و کنترل بیماری های دامی و مشترک را نام برد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر ، دکتر "حسین رشیدی" با اعلام کنترل دو بیماری تب برفکی و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان افزود: در سال گذشته در زمینه کنترل و پیشگیری از بیماری های دام، طیور و آبزیان عملکرد مطلوبی داشته ایم و سعی در استمرار مدیریت بهینه این بیماری ها داریم.
وی ضمن تاکید بر اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی در بروز بیماری ها و اجرای دقیق دستورالعمل های ملی کنترل بیماری ها بیان کرد: با تلاش نیروهای این اداره کل و هماهنگی و همکاری بین بخشی توانسته ایم بیش از سه سال از ورود بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به استان جلوگیری کنیم.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از کاهش کانون های بیماری تب برفکی در استان خبر داد و افزود: با رویکرد مدیریت جهادی و تلاش جهاد گران دامپزشکی، این بیماری در استان به صورت کانون های تک گیر درآمده است.
رشیدی گفت: بیماری تب برفکی یک بیماری فرامرزی است که به لحاظ شدت خسارات اقتصادی یکی از موانع اصلی در تامین بهداشت و تولید دام و فرآورده های دامی محسوب می گردد و تمام تلاش پرسنل این مجموعه در کاهش جولان این بیماری و سایر بیماری های دامی می باشد.
وی از اقدامات دامپزشکی برای کنترل بیماری تب برفکی به پوشش کامل واکسیناسیون دامداری های صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی(روستایی وعشایری)، انجام اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای و نیز آگاهی بهره برداران با برگزاری دوره ‌های آموزشی و ترویجی برای آنها را نام برد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از بررسی های اپیدمیولوژیک در خصوص بیماریهای مهم و استراتژیک دامی در اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد و افزود: این اداره کل با برگزاری سمپوزیوم های علمی، تشکیل کمیته های فنی با همکاری با دانشگاه علوم پزشکی، گام های موثر در کنترل بیماری ها برداشته است.
این مقام مسئول از مهم ترین فرایند های اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی به فرایندهای نظارت و کنترل بیماری مشمشه در اسب، کنترل هاری، کنترل بروسلوز گاوی(تب مالت)، سمپاشی بدن دام و جایگاه دام، واکسیناسیون، تامین و توزیع واکسن های دامی، تشخیص دام آلوده به سل و کنترل آن اشاره کرد و افزود: با کوتاه کردن مدت زمان این فرایندها سبب ارتقا کنترل بیماری ها در سطح جمعیت دامی شده ایم. 
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/82556/کاهش-کانون‌های-بیماری-تب-برفکی-در-استان-کرمان
بستن   چاپ