کرمان رصد
پمپ تزریق دارو در دانشگاه علوم پزشکی کرمان رونمایی شد
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 1:45:28 PM
ایرنا
کرمان رصد- پمپ تزریق دارو قابلیت های متعددی چون، دقت بالا در مقدار و مدت زمان تزریق، تزریق دستی و اتوماتیک، قابلیت تزریق تا 20 ساعت، کارکرد با 2 زبان فارسی و انگلیسی، مجهز به سیستم انسداد سرنگ و آپشن prime، کاهش درد ناشی از تزریق و ادامه دادن تزریق بعد از خاموش شدن به هر دلیل است.
پمپ دارو یکی از دستگاه های حیاتی برای تزریق داروهای تدریجی برای بیماران است.
محصول دانش بنیان پمپ تزریق دارو برای تزریق انواع داروهای تدریجی و زیرجلدی مانند مرفین، هپارین، بخصوص دسفرال و غیره مورد استفاده قرار می گیرد و عمده مصرف کنندگان این دستگاه بیماران تالاسمی هستند.
این دستگاه امکان سفارشی سازی بر اساس نیازهای مصرف کننده را دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم رونمایی این ابزار سلامت گفت: پمپ تزریق دارو مورد نیاز بخش های درمان از جمله بیماران خاص است.
حمیدرضا رشیدی نژاد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته سلامت افزود: تزریق دارو با این پمپ در بیماران تالاسمی از تجمع آهن در خون جلوگیری می کند.
وی با بیان اینکه اگر در دانشگاه ها به محفوظات بسنده کنیم صرفا مصرف کننده خواهیم بود گفت: رقابت در دانشگاه ها باید وجود داشته باشد تا به تولید محصول با کیفیت بیانجامد.
رشیدی نژاد ادامه داد: دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی رو به رشد هستند و از حالت سنتی تغییر پیدا کرده و به روز شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: ارتقا باید طوری در دانشگاه ها رقم بخورد که گره گشای مشکلات جامعه و سودآور باشد.
رشیدی نژاد گفت: دستگاه ها و دانشگاه ها به تنهایی نمی توانند فناور محور شوند و زمانی دانشگاه ها می توانند متکی به خود و فناور محور باشند که مشارکت دسته جمعی بیرونی و درونی را داشته باشند.
وی تاکید کرد: نظام آموزش عالی نظام تحقیقاتی، مدیریت استانی و دانشگاه ها باید همه با هم فضا و زمینه رشد دانشگاه ها را فراهم کنند و دانشگاه ها نباید خود را محصور به محدوده دانشگاه کنند لذا به صنایع و تبادل و انتقال دانش را در نظر داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه باید ظرفیت های دانشگاه را بشناسیم گفت: 9 دانشکده، 20 رشته تخصصی و تحصیلات تکمیلی و زمینه آموزش نیروی انسانی در این دانشگاه وجود دارد اما بستر انجام تمام تحقیقات مورد نیاز وجود ندارد.
وی تاکید کرد: رویکرد نظام آموزشی و معیارهای سنجش در ارتقا هیات علمی باید تغییر کند.
رشیدی نژاد افزود: رویکرد ما منحصرا به تولید مقالات علمی و چاپ در مجلات نباید باشد تولید محصولات فناورانه و نوآوری مهمترین امر است و این دانشگاه از اندیشه های نوآورانه استقبال می کند.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/82802/پمپ-تزریق-دارو-در-دانشگاه-علوم-پزشکی-کرمان-رونمایی-شد
بستن   چاپ