کرمان رصد
احداث بیمارستان در یکی از استان‌های افغانستان توسط سرمایه‌گذاران ایرانی
جمعه 13 ارديبهشت 1398 - 03:08:19
ایسنا - اقتصادی
کرمان رصد - رئیس اتاق تجارت و صنایع غزنی به سرمایه‌گذاری‌های مشترک و سرمایه گذاری های ایرانی ها در افغانستان اشاره و تصریح کرد: احداث بیمارستان در یکی از استان های افغانستان توسط سرمایه‌گذاران ایرانی و یا با مشارکت افغانستانی ها، بسیار مورد نیاز و البته درآمدزا نیز خواهد بود.
به گزارش ایسنا منطقه کویر ، "عبدالمتین قلندری" در نشست بررسی همکاری‌های مشترک کرمان و افغانستان افغانستان و ایران را دو کشور با ویژگی های مشترک فراوان و قرارداد همسایگی دو طرف را تمام نشدنی دانست و گفت: در زمینه اقتصادی اگر منافع دو طرف تامین شود این همکاری ها ادامه خواهد یافت. 
قلندری افزود: وجود نداشتن اعتماد لازم در برخی مبادلات تجاری، باعث محدود شدن مبادلات تجاری بین دو طرف شده که در این رابطه قرار است اتاق های کرمان و افغانستان نظارت لازم را انجام دهند و توسعه همکاری ها شکل گیرد.
قلندری اظهار کرد: مواردی که مانع گسترش مبادلات تجاری ایران و افغانستان شده بررسی و در حال پیگیری برای رفع آنها از جمله مشکلات صرافی ها هستیم. 
وی به سرمایه‌گذاری‌های مشترک و سرمایه گذاری های ایرانی ها در افغانستان اشاره و تصریح کرد: احداث بیمارستان در یکی از استان های افغانستان توسط سرمایه‌گذاران ایرانی و یا با مشارکت افغانستانی ها، بسیار مورد نیاز و البته درآمدزا نیز خواهد بود.
رئیس اتاق تجارت و صنایع غزنی با بیان اینکه چندین استان افغانستان نیازهای خود را از غزنی تامین می‌کنند، تصریح کرد: غزنی دارای معادن لیتیوم، طلا، سنگ آهن و سنگ های قیمتی و از سوی دیگر استانی کشاورزی است و سه سد بزرگ و آب فراوان دارد.
به گزارش ایسنا، رئیس اتاق تجارت و صنایع هرات نیز در ادامه این نشست به جمعیت چهار میلیون نفری این استان با 19 شهرستان اشاره کرد و گفت: هرات پایتخت فرهنگی افغانستان است و در گذشته افراد مشهور و معروفی برای کسب علم به هرات می آمدند. 
الحاج‌سعد خطیبی اظهار کرد: جنگ ویرانگر در طول 40 سال زیرساخت های افغانستان را از بین برد اما در چند سال اخیر توانسته‌ایم در بسیاری از زمینه ها به رقابت با کشورهای همسطح خود بپردازیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر 600 کارخانه صنعتی در هرات فعال هستند که تعدادی از آنها در تولید موادغذایی صادرات دارند و در تولید فولاد نیز به جایگاه مشخصی رسیده‌اند. خطیبی بیان کرد: هرات به سرعت در حال توسعه است به طوری که شهرک صنعتی این منطقه در سه فاز فعال و فاز چهارم نیز در حال راه‌اندازی است.
رییس اتاق تجارت و صنایع هرات بیان کرد: قوانین و مقررات برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی در افغانستان به روز شده و سرمایه گذاران می‌توانند مانند یک تبعه افغانستان از همه مزایا برخوردار شوند. 
وی ادامه داد: روزانه 500 کانتینر کالا از ایران وارد افغانستان می شود که بیشترین سهم را استان های خراسان های رضوی و شمالی دارند، اما در مقابل صادرات افغانستان به ایران حدود یک درصد واردات از ایران است که با هدف کاهش واردات در حال تلاش برای رفع نیازهای خود و تامین برخی اقلام در داخل هستیم.
انتهای پیام

http://www.kerman-online.ir/fa/News/83094/احداث-بیمارستان-در-یکی-از-استان‌های-افغانستان-توسط-سرمایه‌گذاران-ایرانی
بستن   چاپ