کرمان رصد
مدیرکل غله استان کرمان:
کاهش مصرف نمک در طبخ نان/ سبوس گندم نان در کرمان 13 درصد است
دوشنبه 30 ارديبهشت 1398 - 23:38:53
خبرگزاری مهر
کرمان رصد - کرمان - مدیرکل غله استان کرمان با اشاره به کاهش مصرف نمک در طبخ نان گفت: تنها استانی هستیم که سبوس گندم نان آن 13 درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجید بیگلری نژاد عصر دوشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان با اشاره به طرح نان سالم، گفت: اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خورده است و پنج گام در زمینه طرح نان سالم برداشته ایم که اولین آن مربوط به کاشت و برداشت است که در این گام کارهای کارشناسی خوبی صورت گرفته است و به لطف خدا خروجی خوبی هم داشته است.
نژاد بیگی اظهار مرد: مرحله دوم مربوط به استانداردسازی ناوگان حمل و نقل است که اگر در این زمینه حمل و نقل ریلی را در استان داشته باشیم، نتایج بهتری را شاهد خواهیم بود.
وی اظهار داشت: در گام سوم توسعه و بهبود سیلوها را داشتیم که بازسازی سیلوها مهم ترین اقدام بود همچنین در گام چهارم به روز رسانی تجهیزات کارخانجات آردسازی استان بود که این کار به خوبی انجام شد.
نژادبیگی تصریح کرد: در گام پنجم ارتقاء سطی کمی و کیفی نانوایی ها را داشته ایم که یکی از اهداف ما استفاده حداقلی از نمک در نان است که استان کرمان در این زمینه عملکرد خیلی خوبی در کشور داشته است.
وی بیان داشت: باتوجه به مصرف نمک بالا در استان که منجر به فشار خون بالا شده است در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی ارتباط گرفتیم که همکاری و برنامه ریزی لازم را انجام داده ایم.
مدیرکل غله استان کرمان با بیان این مطلب که در چند سال اخیر افزایش تولید گندم را داشته ایم، اظهار داشت: در استان کرمان نمک مورد استفاده در نان به 50 درصد و حتی یک سوم در طبخ نان تقلیل پیدا کرده است.
وی ادامه داد: تنها استانی هستیم که سبوس گندم نان آن 13 درصد است لذا استان کرمان الگوی کیفی نان در کشور است همچنین باید اشار کرد که به دلیل وجود سبوس بالا در نان، نان استان تیره است.
سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اینکه ما نباید منتظر بخشنامه باشیم بلکه باید خودمان در زمینه بسیج ملی کنترل فشار خون کار را آغاز کنیم، اظهار داشت: هر کاری که نیاز باشد ما آمادگی کامل را داریم لذا در این زمینه نباید زمان را از دست بدهیم.
محمد صادق بصیری با بیان این مطلب که ابلاغ کلی برای سازمان ها کافی نیست بلکه باید به صورت دقیق وظیفه سازمان ها مشخص بشود، اظهار داشت: باید در این زمینه از ظرفیت رسانه استفاده بشود و برنامه ها و میزگردهای لازم برای آگاهی مردم دیده شود.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/83824/کاهش-مصرف-نمک-در-طبخ-نان--سبوس-گندم-نان-در-کرمان-13-درصد-است
بستن   چاپ