کرمان رصد
رئیس هیئت ورزشهای روستایی رفسنجان:
8000 ورزشکار روستایی در رفسنجان سازماندهی شده اند
سه شنبه 25 تير 1398 - 09:55:15
خبرگزاری مهر
کرمان رصد - رفسنجان - رئیس هیئت ورزشهای روستایی و بازی‌های بومی محلی شهرستان رفسنجان گفت: در حال حاضر هشت هزار ورزشکار روستایی در شهرستان رفسنجان در رشته های مختلف سازماندهی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، جواد حاج باقری دوشنبه شب در نشست خبری اظهار کرد: بیشترین آمار ورزش روستایی در استان کرمان اختصاصاً و انحصاراً برای رفسنجان است و شهرستان رفسنجان در کشور رتبه برتر ورزش روستایی را دارد.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 110 مربی خانم و آقا در روستاهای رفسنجان، افزود: در 11 رشته ورزشی فعالیت داریم و شهرستان رفسنجان در سال 90 با تعداد 12 هزار بیمه ورزشی رکورددار کشور شد و همچنین برای اولین بار ورزشکاران روستایی شهرستان در رشته والیبال به اردوی تیم ملی دعوت شدند و در رشته های کاراته و شنا قهرمانان زیادی در روستاها داریم.
رئیس هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی رفسنجان تصریح کرد: شورای ورزش روستایی را برای نخستین بار در کشور در رفسنجان در سال 87 راه اندازی کردیم و این شورا در حال حاضر در کشور برند شده و حتی از سوی برخی نمایندگان مجلس پیگیری می شود که مصوبات رسمی داشته باشد.
حاج باقری ابراز کرد: برای نخستین بار در استان، تفاهم نامه ای در رشته فوتسال بانوان با باشگاه مس رفسنجان منعقد کردیم که تاکنون بیش از 350 نفر از دختران روستایی برای این رشته آموزش می بینند.
وی در ادامه از برگزاری چند جشنواره در روستاهای رفسنجان خبر داد و گفت: در فصل تابستان جشنواره های متعددی را مدنظر داریم، جشنواره بازی‌های بومی محلی به صورت استانی در شهر سرچشمه برگزار می شود و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و یزد نیز به صورت میهمان در این جشنواره حاضر خواهند بود.
وی ادامه داد: جشنواره غذاهای محلی در اودرج در تاریخ 31 تیر ماه و اول مرداد ماه، جشنواره بازی‌های محلی در راویز در 25 مرداد ماه و جشن اقوام و جشن پسته نیز پس از ایام ماه محرم و صفر برگزار می شود.
رئیس هیئت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی رفسنجان بیان داشت: در حال حاضر بیش از هشت هزار ورزشکار روستایی در شهرستان رفسنجان سازماندهی شده اند که البته به این آمار باید یکسری ورزشکاران دانش آموز که بیمه دانش آموزی می باشند را اضافه کرد.
حاج باقری تصریح کرد: اولین خانه ورزش روستایی جنوب‌شرق کشور در محمدآباد میثم افتتاح شد و در حال حاضر 10 خانه ورزش روستایی در شهرستان داریم که چهار خانه فعال هستند و مابقی متأسفانه به دلیل کوتاهی دهیاران و شوراها که تغییر پیدا کردند، فعالیت ندارند.
وی در خصوص متروکه شدن برخی خانه های ورزش در روستاهای شهرستان نیز توضیح داد: یکسری تعهد کتبی و اخلاقی دهیاران و شوراها دادند و اگر کوتاهی شده از سمت شوراها و دهیاری بوده است و تغییرات بی حد دهیاران دلیل آن بوده است.

http://www.kerman-online.ir/fa/News/88656/8000-ورزشکار-روستایی-در-رفسنجان-سازماندهی-شده-اند
بستن   چاپ