کرمان رصد
98 درصد محصولات تولیدی کشور خام فروشی می‌شود
دوشنبه 1 مهر 1398 - 2:55:07 PM
ایرنا
کرمان رصد- احمد انارکی محمدی روز دوشنبه در آیین نواختن زنگ مهر در دبیرستان دخترانه رضویه رفسنجان افزود: به طور مثال در حوزه کشاورزی، ترکیه پسته ما را می خرد و بسته بندی می کند که ارزش افزوده این کار بیشتر از خام فروشی است.

وی ادامه داد: ایران در دنیا مهد تولید پسته است اما سود این تولید در قالب ایجاد ارزش افزوده از این محصول به جیب کشورهای دیگر می رود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود 96 هزار مدرسه با بیش از 600 هزار کلاس درس در کشور خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت موجود در کشور و اعمال تحریم های تکراری آمریکا علیه ایران، اخیرا هم بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی ما را تحریم کردند که این ها فشار به ملت ما وارد می شود اما ملت ایران اسلامی همچنان در برابر ناملایمات، سختی ها و تحریم های دشمن مقاومت نشان می دهد.

وی تصریح کرد: کشور ایران دارای مزیت ها و شاخصه های بارزی در جهان است از جمله اینکه از نظر تولید علم، نانو، تولید تجهیزات جنگی، موشکی و هسته ای، هوافضا و داروسازی جز 10 کشور اول دنیا هستیم و امروز بهترین پزشکان دنیا متعلق به ایران هستند.

انارکی محمدی در توصیه به دانش آموزان گفت: بهترین وظیفه دانش آموزان این است که با درس خواندن آینده کشور را به دست بگیرید و بتوانید کشور را به خودکفایی کامل برسانید وظیفه دولت و حاکمیت آماده سازی فضا و محیط و شرایطی است که بتوانید در آن به سهولت درس بخوانید.

وی افزود: ایران آنقدر بزرگ است که می تواند 23 کشور اروپایی مانند اروپا، انگلیس، آلمان و فرانسه و بلژیک را در دل خود جای دهد؛ دو کشور در دنیا از نظر داشتن تمام نعمات خدادادی وجود دارد که یکی ما هستیم که همه نعمات از تولیدات، کشاورزی، ذخایر نفتی، ذخایر معدنی و را داریم و فقط شما باید از این ظرفیت ها برای رشد و توسعه کشور استفاده کنید.

انارکی محمدی تصریح کرد: در سال 1401  چشم انداز  آموزش پرورش این است که 320 هزار  نفر از فرهنگیان بازنشسته می شوند امروز باید برنامه ریزی و جایگزین این افراد را تربیت کنیم.

سرانه مطالعه در کشور پایین است

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: یکی از مهارت های توسعه فردی تندخوانی است که با این مهم می توان سرانه مطالعه را افزایش داد.

محمد ضیاءالدینی افزود: حسن ظن متربی و مربی یکی از ویژگی هایی است که امام علی (ع) بیان فرمودند؛ لذا اگر معلم و دانش آموز نسبت به هم حُسن ظن نداشته باشند در تعلیم و تربیت نمی توانند موفق شوند پس به معلمین توصیه می کنیم در کلاس به فرزندان برچسب نزنید که اگر این کار را انجام دهید فرمایشات امام علی(ع) را توجه نکردید.

وی تصریح کرد: امام علی (ع) فرمود: معلم اول باید به خودش بپردازد لذا امروز یکی از روش های موفقیت ما توسعه فردی است؛ یکی از مهارت های توسعه فردی تندخوانی است، لذا برخی از کشورهای مانند هند سرانه مطالعه شان در یک دقیقه 1000 کلمه را میتوانند بخوانند.

وی ادامه داد: سرانه مطالعه در کشور پایین است و سرعت مطالعه کم است، با توجه به فناوری اطلاعات ودسترسی به اطلاعات باید سرانه مطالعه افزایش یابد.

وی در خصوص توسعه فردی خاطرنشان کرد: اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در تعلیم و تربیت در سند تحول بنیادین متبلور شده و نقش خانواده، دانش آموز و معلم در این سند تعیین شده است و امیدواریم که هر کدام از این افراد با ایفای نقش خوب خود به توسعه فردی کمک کرده و این توسعه فردی می تواند دسترسی سریع به فناوری و اطلاعات را ترویج دهد.


http://www.kerman-online.ir/fa/News/97818/98-درصد-محصولات-تولیدی-کشور-خام-فروشی-می‌شود
بستن   چاپ