کرمان رصد
راه‌اندازی مرکز آموزش جوار منطقه‌ای در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان
يکشنبه 7 آذر 1400 - 08:40:50
کرمان رصد -

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، نشست بررسی راه‌اندازی مرکز آموزش جوار منطقه‌ای در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با حضور عبدالکریمی رئیس فنی و حرفه‌ای رفسنجان، مسؤول آموزش صنایع فنی و حرفه‌ای رفسنجان، مسؤول آموزش فنی و حرفه‌ای، میرمحمدی مسؤول آموزش اداره کل فنی و حرفه‌ای استان و محلاتی رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای کرمان برگزار شد.
روح‌الله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در این نشست مهارت‌آموزی را یک ضرورت مهم دانست و اظهار کرد: به دنبال ایجاد مرکز آموزش جوار منطقه‌ای در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان هستیم که حداقل بتوانیم افراد تحصیل‌کرده‌ای که برای کار به ما مراجعه می‌کنند را مدیریت کرده و با آموزش و مهارت‌آموزی توانمند کنیم.
وی با بیان اینکه مناطق ویژه به دو شکل مدیریت می‌شوند؛ یک شکل دستگاه‌های دولتی سازمان مسؤول منطقه می‌شوند و یک شیوه هم بخش خصوصی مسسؤولیت مناطق را بر عهده دارد، ادامه داد: در استان کرمان سه منطقه در رفسنجان، سیرجان و بم داریم که رفسنجان تحت مدیریت شرکت زرینه مس وابسته به صندوق بازنشستگی مس است که تقریبا بخش خصوصی است و با توجه به اینکه رسالت مناطق، ایجاد زیرساخت و خدمات به کارخانه‌هاست، آموزش هم خدمت است و هم مزیت برای منطقه به شمار می‌رود و فرآیند آموزش باید مستمر باشد.
بهرامشاهی عنوان کرد: تمام منطقه از لحاظ کارخانه‌ها، زون‌بندی است و جوار منطقه یک حرکت خوبی در منطقه می‌تواند باشد و بحث بین‌المللی بودن گواهینامه‌های فنی و حرفه‌ای هم برای سرمایه‌گذاران منطقه یک مزیت است.
وی در ادامه از پروژه‌های مربوط به مس یاد کرد و افزود: نیروگاه 500 مگاواتی، کارخانه مواد شیمیایی و فناوری‌های نوین مربوط به مس است و نسبت به صنایع پایین دستی مس جای سرمایه‌گذاری زیادی وجود دارد.
عبدالکریمی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان رفسنجان هم در این نشست به مزیت‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اشاره و اعلام کرد: دوره‌های آموزشی برابر با استانداردهای سازمان فنی و حرفه‌ای بوده و گواهینامه با استاندارد بین‌المللی به مهارت‌آموزان اعطا می‌شود.
وی عنوان کرد: در سایت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از 5 هزار شغل ثبت است که هر شغل آموزش‌هایی تحت استاندارد ویژه دارند و هر استاندارد یک کد بین‌المللی دارد که فرد هر جای دنیا برود، کد مهارتی خود را که ارائه دهد مشخص است که چه دوره‌هایی را آموزش دیده است.
عبدالکریمی خاطرنشان کرد: گواهینامه فنی و حرفه‌ای قابلیت ترجمه شدن دارد و تنها، گواهینامه فنی و حرفه‌ای به دلیل اینکه کد بین‌المللی می‌دهد، تعریف شده است.
حسنی مدیر واحد کار منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان هم در این جلسه اظهار کرد: تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار کارگاهی صنایع کمک می‌کند تا زمینه همکاری‌های متقابل را فراهم آوریم و در جهت افزایش توانمندی‌های منابع انسانی دو طرف که در نهایت منجر به افزایش بهره‌وری خواهد شد، گام برداریم.
انتهای پیام/80016/ق

http://www.kerman-online.ir/fa/News/237087/راه‌اندازی-مرکز-آموزش-جوار-منطقه‌ای-در-منطقه-ویژه-اقتصادی-رفسنجان
بستن   چاپ