کرمان رصد
علت سکته در سنین مختلف
سه شنبه 23 آبان 1402 - 8:16:32 AM
ایسنا
کرمان رصد -  یک فوق تخصص مغز و اعصاب گفت: بی حرکتی، تغییر سبک زندگی و تغییر سبک غذایی، افزایش پروتئین و چربی اضافه در غذا سبب تغییرسیستم بدن و افزایش سکته در جامعه در سنین مختلف شده است.
دکتراحسان علوی در گفت‌وگو با ایسنا، فشار خون را از دیگر عوامل افزایش سکته در جامعه برشمرد و گفت: استفاده بیش از حد از نمک سبب تنگی عروق و سکته می‌شود.
این جراح مغز و اعصاب با اشاره به اینکه دستگاه‌های تشخیص پزشکی افزایش یافته است ادامه داد: در بابل 5 مرکز انجام "ام آر ای" است لذاعلت تشخیص بیشتراست نه اینکه شیوع بیشتر شده باشد ما بخاطر وسایل تشخیصی بیشتر می‌بینیم.
این پزشک مغز و اعصاب در خصوص آخرین دستاورد علمی در زمینه مغز و اعصاب یادآور شد: مهم‌ترین تغییری که در آینده پیش می‌آید مسئله مهندسی بافت است، که بزرگترین پروژه در حوزه آسیب‌های نخاعی و مغزی است.
وی ادامه داد: در این روش سعی دارند بافت عصبی را با مهندسی بیوتکنولوژی به همراه ژنتیک، بافت جدیدی را جایگزین بافت آسیب دیده کنند.
این فوق تخصص جراحی مغز و درمان تشنج از دانشگاه پاریس افزود: مهندسی بافت چند رشته‌ای است که در ایران هم ممکن است تحقیقاتی در این حوزه در بعضی مراکز در حال انجام باشد ولی فاصله ما با آنچه در جهان وجود دارد زیاد است.
این پزشک متخصص تاکید کرد: پزشکان نیاز به حمایت و احترام جامعه دارند.
 

http://www.kerman-online.ir/fa/News/590039/علت-سکته-در-سنین-مختلف
بستن   چاپ